2007-10-23, 13:00
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Naturalna Pielegnacja Wymagajacej Cery
Ooooo fajnie że wątek żyje ledwo, ale żyje.
Utrapienie - może ja ci odpowiem, bo genralnie w mydła zaopatruję się tylko tam. Najlepszym moim twarzowym mydłem jest Alep Premium 70% - efekty po myciu są naprawdę super. Bardzo dobrze oczyszcza twarz, cera staje się rozjaśniona, promienna, niespodzianki goją się szybciutko. Ze wszystkich Alepów ten jest IMHO najlepszy. Jeśli chodzi o ciało, to kocham mydełko piżmowe - nie wysusza, a jak ktoś lubi piżmo (tak jak ja ) to zapach jest zniewalający!
Jeśli chodzi o tzw, "ślimaczenie" - Alepy to twardziele , naprawdę dobrze się trzymają w wilgotnej łazience, nie ma z nimi problemu. Jedyny Alep który mi się zaczął ślimaczyć - to Serce Alep (takie zielone mydełko). Te mydełka zapachowe jak piżmo - też się nie rozpuszczają.
A ja dziś w związku z wypłatą - kupilam sobie 3 mydełka Feniqii - duże oczekiwania wiążę, z mydełkiem Ambra i mydełkiem Róża i Piżmo. Zobaczymy.
Genralnie ze względu na parszywą pogodę czuję potrzebę posiadania czegoś ładnie pachnącego - mam nadzieję, że wstrzeliłam się z zapachami.
niezamienna_juz_na_nic - przepis super. Robiłam kiedyś takie miazidło z przepisu EcoSpa, bez lecytyny. Ale, pójdę za twoim przykładem bo brzmi bardzo zachęcająco
|
|