Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czym jest miłość? Jak wygląda zdrowy związek?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-18, 19:01   #10
201605300922
Konto usunięte

Dot.: Czym jest miłość? Jak wygląda zdrowy związek?

Cytat:
Napisane przez bzia Pokaż wiadomość
No bo nie wiem czy to nie za szybko, czy nie głupio, bo go porównuje czasem, boję się, że jak coś nie wyjdzie to słabo. Może podświadomie liczę na powrót z ex, nie wiem.

Jestem szczęśliwa, bo mu ufam i nie boję się, że coś zrobi. Adrenalinę i huśtawki miałam przez wiele lat i chyba mi się przejadły...

Może to ze mną jest coś nie tak, ze nie potrafię być w związku?
To daj temu nowemu spokój. I sobie pobądź sama, rozpraw sama ze sobą, określ czego chcesz i czego nie chcesz, bo póki co to wygląda tak, że ten nowy facet to taki plaster, klin po tamtym. Myślę, że po prostu nie odbyłaś żałoby po tamtym związku, za szybko chciałaś z kimś być, nowy jest totalnym przeciwieństwem eksa więc myślałaś, że to wystarczy. No a to jest za mało i dopóki masz myśli, że może wrócić do eks, a może go jeszcze kocham, to nie ma żadnego sensu zawracać komuś innemu głowę. Sorry, przerabiałam to (aczkolwiek nie po toksycznym związku, ale kilkuletnim) i dopóki były w jakiś sposób chodził mi po głowie, to trzymałam chłopaka na dystans.
201605300922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując