Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niech z welonem suknie niosą - jednak nie pójdziemy boso! PM2016 cz. 45
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-19, 08:12   #2110
Sophie24
Zakorzenienie

Dot.: Niech z welonem suknie niosą - jednak nie pójdziemy boso! PM2016 cz. 45

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
Ja się zgadzam z Petit. My będziemy mieli 4 dzieci tylko, ale nawet gdyby było więcej to nie zapewniałabym im żadnych atrakcji. Uważam, że to zbędne. I po części zgadzam się, że to nie miejsce dla dzieci, to impreza suto zakrapiana, niekoniecznie widzę na niej dzieci. Zapraszam z dziećmi, bo również nie mają rodzice z kim zostawić i prawdopodobnie by po prostu nie przyszli, a przy mojej mini ilości gości, to zaraz bym imprezy nie miała
My jak wiemy, że ktoś ma jakieś maluchy to choć nie ujmujemy ich w zaproszeniach to przy wręczaniu/telefonowaniu będziemy mówić, że jeśli nie mają z kim zostawić to mogą je zabrać tylko muszą nam powiedzieć w jakim są wieku.
Nie zmienia to faktu, że wolałabym tych dzieci nie mieć. Od początku organizujemy wesele w myśl, że ich nie będzie. Nie bierzemy ich pod uwagę w liczbie gości i noclegów, w doborze sali (czyli np., że był plac zabaw bo zawsze to chociaż coś). Poza tym stresuje mnie, że takie maluchy mają się pojawić.
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora