|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkarpackie Żonki - plotek ciąg dalszy :)
Cytat:
Napisane przez Wiolinkax
Podczas usg najpierw miał czkawke, pozniej zaczął sie wiercieć a na koniec pokazał język! Mówie Wam jaki dr miała ubaw zresztą ja tak samo haha 
|
Niezły jajcarz rośnie 
Cytat:
Napisane przez talkative2
Poza tym dzisiaj miałam spotkanie związane ze ścieżką rozwoju i mam zaplanowane dosyć fajne rzeczy z zakresu planowania i menedżmentu, projekty, którymi mam się zająć itd... Więc póki co jestem zadowolona 
|
Zapowiada się ciekawie. Myślę, że nie będziesz żałowała tej decyzji 
Cytat:
Napisane przez talkative2
Zresztą ja jestem zawsze kompletnie neutralna względem stylu życia ludzi i generalnie akceptuję wszystko, dopóki to nie wkracza w moją strefę komfortu, albo nie wyrządza krzywdy nikomu innemu.
|
Cytat:
Napisane przez Kate Noir
Mnie to wkurza właśnie z tego powodu. Nie lubię jak ktoś użala się nad sobą, a nie robi nic by poprawić swoją sytuację i powtarza "Tobie to łatwo", czy "zobaczysz, będziesz miała wkrótce tak samo przekichane jak ja" itp A moje rady, żeby spróbować odłożyć chociaż po 20zł miesięcznie są wyśmiewane  Ale jeżeli ktoś wydaje wszystko co ma, ale za to mi nie jęczy to mnie to też nie rusza.
|
Własnie o takie sytuacje jak pogrubione mi chodzi. Póki ktoś nie narzeka i nie komentuje swojej sytuacji życiowej to mi to zwisa. Ale jak się zaczyna "wam to dobrze, bo już macie mieszkanie" (ta, z kredytem do starości i okupione takimi nerwami, że na samo wspomnienie brzuch mnie boli), "na pewno macie wyższą pensję niż mówicie, skoro was na tyle stać" (a może to nie kwestia pensji, tylko gotowania obiadów w domu zamiast wypadów do restauracji na obiad 4x w tygodniu), "ja to nawet na takiego gruchota nie mogę uzbierać, chciał/a/bym takiego smartfona jak ty" (to może odpuść te piwka co wieczór i popcorn w kinie). Póki ktoś mi nie stęka w ten sposób to mi to totalnie lotto.
Mam niestety takiego kolegę, który nic innego nie robi tylko narzeka jaki to on nie jest biedny i że nie ma na nic kasy. A potem wrzuca na fb zdjęcia z wypadu do Kolumbii albo Japonii, zdjęcia typu "poniżej black label nie schodzę" i zachwyca się nowym zestawem skórzanych foteli za moje 4 pensje (i to nie są tylko przechwałki i pozowane akcje). Ale on jest taaaki bieeeedny. Jakoś mu nie współczuję.
Cytat:
Napisane przez Malgos_12
Wiesz, dla mnie wszystko poniżej 500km to pod ręką haha a tak serio to może nie masz rodziców bliziutko, ale co drugi weekend będziesz mogła śmiało do nich pojechać, albo jakby się coś działo to oni w 2 godz są w stanie być u ciebie... a to już jest baaaardzo dużo.
No ja też bym nie chciała żeby teściowa u mnie mieszkała 
|
Może i masz rację, ale mimo wszystko - w ciągu tygodnia nikt mi z chorym dzieckiem nie zostanie jak przyjdzie co do czego. Na całe szczęście mam w umowie tzw. nienormowane godziny, więc w razie problemów będziemy robić z M. zmiany 
Mi chyba najbardziej by brakowało tego, że jak coś się dzieje łapię za telefon i dzwonię - mamo, a czy mogę podać 200 mg tego i tego na dobę przy gorączce, tato, a bo mi coś w aucie dziwnie stuka 
Cytat:
Napisane przez Malgos_12
jeszcze ostatecznie nie zdecydowałam co do tyłu ale albo do ramion albo krócej, a przód chce mieć długi. Taki bardzo wydłużony z przodu bob- powiedzmy coś w tym stylu:
http://styl.fm/item/61701
|
Super pomysł! Miałam coś podobnego parę lat temu (tył miałam podgolony maszynką, przód sięgający prawie obojczyków) - bardzo wygodna fryzura, bo jak trzeba to nawet związać się da. Tyle, że przy mojej gęstości włosów musiałam myć głowę codziennie bo inaczej wyglądałam - jak to doskonale określiła Talk - jak zużyta miotła , więc ostatecznie jednak wróciłam do długich włosów bo niczego tak bardzo niecierpię jak porannego wstawania tylko po to, żeby zrobić koło włosów.
Cytat:
Napisane przez Malgos_12
o właśnie i ja też gratuluję umowy!
|
Dziękuję dziewczyny 
Kurcze, obiecałam sobie, że trzeba się coś za siebie wziąć, bo powoli obrastam w tłuszczyk. Plan był taki, że zrobię to rano, bo po powrocie z pracy już nie mam chęci. Ale rano łóżko ma taaaaki silny magnetyzm... taaak strasznie nie chce mi się wstawać.
Edytowane przez paula54
Czas edycji: 2016-02-19 o 10:24
|