|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13
Cytat:
Napisane przez Majka232
Kurcze. Najgorzej że nie wiadomo czy to tylko zęby czy np.wirus a teraz ich pełno
To oznacza że w okularkach widzi teraz 100% a to słabsze oko zaczynalo od 7%. I jest współpraca między oczami co teraz cwiczylismy.
---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------
Julo spał 2 godz. 9.40-11.40. Kąpiel ok.18.30.
---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------
Koperco Kamilove Domima - hop hop
---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------
I jeszcze Niezawsze i Mori_lee - hop hop 
|
to i tak późno kąpiecie(moim okiem ofc) u nas jak Ala ok 12 się obudzi to kąpiemy tak, żeby o 18 juz spała, czyli ok 17:30
idę ponadrabiać
---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------
Cytat:
Napisane przez kana158
Madzixx, napisałam wioska, bo mieszkam na obrzeżach Krakowa. U nas jeden autobus, choć ostatnio szał, nie ma Roska, nie ma Pepko, a tym bardziej SP. By zrobić większe zakupy trzeba pakować się w samochód. Lidl i biedra tez daleko. Więc wiocha, dobrze, że prąd i woda jest 😜😜
|
aa rozumiem no cóż, mnie taka sama wiocha czeka i aż się boję, bo teraz mieszkam na dużym osiedlu, od ścisłego centrum ok 10 min autem a mam wszystko dosłownie pod nosem 
Cytat:
Napisane przez Majka232
Raczej nie usnie a jak juz to późno a tego nie chcemy
Jedno dziecko do przodu hehe. Dobre 
Glupia że nie zaczęłam się rozmnażać kilka lat wcześniej 
|
to ile byś wtedy dzieci chciała? 
Cytat:
Napisane przez rosarioV
Jejku zdrówka podwójnie !!!
Też bym tak chciała  Zajść w ciążę od razu po ślubie w październiku  Jakoś w środku lata nie widzi mi się rodzić ani chodzić w ciąży :P Wole zimę przechodzić z brzuchem 
To jak ? Kto ze mną zaczyna się starać o dzieck0 od jesieni 2017  ?
Jejku oby tą ząbki a nie nic gorszego
U nas cud  Przespana cała noc  Pomijam fajt, że dziecko poszło spać razem ze mną, czyli po 21 ale wychodzi, że od 21:30 spał do 5:50 cud potem mleko i dokimał do 8 !!! A ja wstałam o 2:30 wyspana :P I w ogóle pierwsza wyspana i przespana noc od narodzin  No i znowu pomijam fakt, że mały spał w łóżku rodziców  Ale i tak jestem dumna  I wyspana 
|
ja też wolę zimę z brzuchem, piszę się na jesień 2017
Cytat:
Napisane przez kana158
Zosia tez sipu na plecy i ucieka z gołym dupskiem 😉 świetna zabawa. Ostatnio tv i pilot asystuja przy zmianie pampka, zmienia sobie kanały, włącza, wyłącza... Jest zajęcie na te 3min 😜
|
a to u nas sipu na brzuch i ucieka a Ty w jakiej pozycji zmieniasz pampka?:P
Cytat:
Napisane przez kana158
U nas też deszcz, bez spaceru będzie, ale w zamian zapakujemy się do auta i pojedziemy butów szukać dla Pannicy 😉 inaczej to dziś chyba w domu byłby totalny sajgon. Nuudy! Miałyśmy dziś iść na spotkanie z lokalnymi mamusiami do pobliskiej knajpki, ale przez ten deszcz mamuśki się wykruszyly. Spotkania są co tydzień, wiec może następnym razem się uda.
|
fajowo takie spotkania 
i jak tam buty, zakupione? 
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------
Cytat:
Napisane przez kana158
U nas też idą górne jedynki... Cóż zrobić, trzeba czekać 😉
---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------
Piękne! U nas też od takiego naśladowania się zaczęło, a teraz komunikacja w pełni! 😉
---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------
Jak Zosia nie śpi to non stop trzeba się z nią bawić. Dziś trochę miałam luzu, bo zaciekawiło ją wpelzanie do pudełka po zabawkach. A tak to garnuszek, klocki, książeczki, jezdzik, śpiewanie piosenek, bujanie na koniku, pan Dumelek, a i tak wszystko po chwili jest strasznie nudne! 😉 Senność nie zdąży mnie ogarnąć, raczej pustka w głowie i brak pomysłu na kolejną zabawę 😜 ale z dnia na dzień jakoś dajemy radę.
|
hehe oj to faktycznie nie narzekasz na nudę 
a jakbyś dała Zosi zabawkę to sama by się nie pobawiła wcale?
Cytat:
Napisane przez malinka1984
Ja od praktycznie dwóch tygodni siedzę sama z młodym TYLKO w domu przez choroby i już mam po kokardy wszystkiego.Zabawy mamy różne,a to wrzucamy klocki do sortera albo układam mu wieżę,czytam mu często księgę dźwięków albo daje mu miski plastikowe i sobie je układa.Dużo jest zabaw piłką i drewnianymi łyżkami ale powiem Wam że bez wyjścia z domu bywa bardzo ciężko.
Młody miał drzemkę UWAGA całą godzinę a ja nawet nie zdążyłam się zregenerować.Gardło,głowa bolą,nos zatkany-ja się zastrzelę.
---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------
Rosario super że wyspałaś się no i piekna nocka.U nas dwie pobudki na mleko były.
|
biedni Wy zdrowiejcie!!
|