|
Dot.: Dzieci rosną jak szalone, a kolejne są już w drodze! :)
Cytat:
Napisane przez (kicia)
podobo tak ale wątpię że się wyrobią ale z tego co wiem to jak się nie wyrobią to mają wyrónywać czyli np jak wystartuje w czwrwcu to wypłacą za kwiecień maj i czerwiec
najgorsze jest że biorą zarobki z 2014 roku więc... TŻ miał wtedy 1300 zł renty plus wypłatę więc jeszcze musimy załatwić papierologię w związku z "dochodem utraconym" już mi się uśmiecha iść do ZUS  no ale piniądz jest piniądz
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------
a jeszcze co do paczki to wiesz.... rok temu jak kupiliśmy auto ono nie mialo rolety w bagażniku od razu na allegro znaleźliśmy używkę w dbrym stanie zapłąciliśmy i czekaliśmy... ponad miesiąc. Facet twierdził że wysłał i tak nas zbywał miesiąc. Mąż zażądał skanu/zdjęcia potwierdzenia wysyłki nie wysłał wcale a twierdził żę wysłał. Jak TŻ dzwonił to dopiero wtedy 5 dni po tym jak "niby wysłał" nadał paczkę całkiem inna data była
|
A no nam i tak to różnicy nie robi bo wypłata ciągle jedna i nie przekroczy
Odpisała mi ta baba w końcu ze sprawdziła i gdzieś zaginęła przesyłka i w piątek wysłała raz jeszcze. Ponoć w poniedziałek ma być. Zobaczymy. Prosiła żeby dać znać i jak ta zaginiona dotrze to żeby jej odesłać jak mogę na jej koszt
Paczki giną wiem zdarza się. Może jest faktycznie tak jak mówi. Zobaczymy
My też kiedyś wysłaliśmy płyty z wesela i zaginęły....