Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - niepewność narzeczonej spowodowała, że sam już jestem niepewny...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-21, 14:27   #4
letik
Zadomowienie

Dot.: niepewność narzeczonej spowodowała, że sam już jestem niepewny...

No mnie sie wydaje ze oboje jesteście zmeczeni swoimi problemami. Zadne z Was nie probuje zrozumiec drugiej strony. Tobie sie wydaje ze dajesz z siebie 100% ale czy Ty jej sie zapytałes czego ona wlasciwie od Ciebie oczekuje? Czy strzelasz na oślep, namęczysz sie a to na nic bo ona być może chce od Ciebie czegoś zupelnie innego..wsparcie to nie tylko gadanie ze wszystko bedzie dobrze..wiadomo, ze w koncu kiedyś bedzie. Jak sie ma powazne problemy to potrzeba czasem czegoś wiecej. Poza tym..wybacz, ale na jej miejscu też bym sie zdenerwowala jakby mi chorzy rodzine w domu leżeli a Ty przychodzisz aby powiedzieć ze w pracy Ci nie poszlo. Są problemy i "problemy"...nie pomyślałeś, że może ona nie ma teraz głowy do planowania ślubu jeśli jej rodzice sa faktycznie ciężko chorzy..ustalcie cos i zrobcie wspolne plany a nie staraj sie ja uszczęśliwiać na zasadzie przeczucia.