2016-02-21, 15:51
|
|
|
Przyczajenie
|
Proszę o pomoc w wyborze pudru
Witam 
Moja cera jest bardzo problematyczna. Bardzo nie lubi kosmetyków, jest bardzo wybredna 
Często pojawiają się u mnie suche skórki pod nosem, na nosie, między brwiami i na czole. Non stop robię peelingi, maseczki, żeby wyglądała w miarę. Dodatkowo rano stosuję żel, tonik, płyn oczyszczający z Nivea dla suchej skóry+ krem nawilżający, na noc ten sam rytuał tylko że z kremem regenerującym. Od tego czasu suche skórki na mojej buzi pojawiają się coraz rzadziej. Niestety po wykonaniu makijażu, który w domu wygląda jako tako (fluid Pierre Rene najjaśniejszy 20., puder Rimmel Lasting 25 godzin ( ) też odcień najjaśniejszy) po paru godzinach jest tragedia- suchych skórek już nie ma, ale cała buzia mi się świeci! Dodatkowo robi się różowa! Non stop eksperymentuję z nowymi kosmetykami i efekt jest jaki jest- beznadziejny...
Proszę o polecenie pudru, który nie będzie wymagał poprawki po 2h, nie będę się świecić, ani nie będzie podkreślał skórek oraz koniecznie musi mieć bardzo jasny odcień, który nie zmieni się w ciągu dnia.
Dziękuję z góry
|
|
|