Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-25, 15:30   #281
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie

Cytat:
Napisane przez darling** Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!!

Jestem waszym optymistycznym głosem i przykładem. Jak sie chce to można wszystko. Uwaga!!! Ja schudłam 25 kg w ciągu niepełnego roku (ok. 10 m-cy)!!!
A zawdzieczam to mojemu kuzynkowi, który codziennie wyciągał mnie na rower i tak spędzaliśmy letnie popołudnia (dziennie ok. 2 - 3h na rowerze). Teraz raczej pogoda nie sprzyja na takie wypady. Podczas zimy, przede wszystkim ograniczałam mięso i ziemniaki. Jeśli juz jadłam to gotowaną lub duszona pierś z kurczaka, poza tym duzo ryb, mnóstwo surówek z kiszonej kapusty, i przede wszystkim wszystko co mleczne - kaszki, budynie, ryż na mleku (tak wogóle to zamiast krwi mam chyba mleko).
I udało się!!! I wcale nie ma efektu jojo. Nie wrócilam do wagi. W ciagu 7 lat przybrałam 3 kg (to chyba nie jest az tak źle). Jem słodycze i obiady (choc bez sosów i nie na głębokim tłuszczu). Zrezygnowałam z kolacji. W to miejsce jakies owoce, albo oczywiście mleczko.
Trzymam kciuki i powodzenia.

dziękujemy bardzo napewno nam to pomoże!