Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziwne zwyczaje waszych zwierzaków :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-08-02, 10:06   #90
szczesciarka
Raczkowanie

Dot.: Dziwne zwyczaje waszych zwierzaków :)

Mój piesek(Owczarek niemiecki) strasznie się leni zwłaszcza teraz ,wszędzie jest jego sierść.Ja idę do swojego pokoju on za mną ,mówię Fokus zostajesz a on się zaczyna skradać w końcu wejdzie na mój świeżo odkurzony dywan i się patrzy tymi wielkimi oczyskami.Mówię Fokus wyjdź to wtedy zaczyna ziewać ,kichać ,kaszleć ,przeciągać się padać ze zmęczenia,zasypiać,drapać się itp.zrobi wszystko żeby nie wyjść ze pokoju.
Jak widzi rozłożony parasol to dostaje drgawek ,telepie się gorzej niż podczas burzy .Burze wyczuwa do paru godzin wcześniej gdy na niebie nie ma żadnej chmurki to on nie odstępuje (najczęsciej)mamy na krok albo leży przy łóżku i to nie w nogach tylko przy głowie .
Mam też królika to zdarza się ,że Fokus zrobi mu nagonkę wokół domu pare razy .Lubi lizać królika po uszach i przygniatać go łapą.Pies pcha pysk do króliczej klatki i zaczyna piszczeć.
Jak przychodzi do mnie chłopak to na jego widok fokus dostaje wariacji.
A teraz właśnie stoi i tłucze łapą o drzwi żeby go wpuścić do domu ,czasem nie chce się nikomu wstawać to podchodzi do okna i opiera się łapami o parapet i się patrzy tymi swoimi oczyskami .
szczesciarka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując