Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - czy firmowe kosmetyki kolorowe sa warte swojej ceny?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-26, 10:58   #77
jazmine
Zadomowienie

Dot.: czy firmowe kosmetyki kolorowe sa warte swojej ceny?

Co do ocen na KWC -sa dziewczyny które nigdy nie uzywały zadnych drogich kosmetyków i one maja odniesienie w swojej grupie cenowej.
Na szczęscie na wizazu mozna mniej węcej sprawdzić, która dziewczyna czego uzywa -przeglądając wszystkie jej recenzje.
Jesli potrzebujesz takiej wiedzy - poprostu poszukaj wsród pochlebnych opinii na temat tego podkładu opinii osób które mają takie porównanie.
Poza tym - nie oszukujmy się- wiele opinii na KWC jest opiniami wystawionymi na podstawie próbek, czesto tez przypadkowo pozyskanych- i tak na przykład zdarzyło mi się czytac paszkwil na temat jakiegos kremu odzywczego na noc dla cery suchej, a wystawiająca w swoim profilu miała wpisaną cerę tłustą:P . Wiadomo nie da się takich sytuacji uniknąc, ale trzeba rozsądnie oceniac te wpisy. Ja własciwie przestałam sie na tym skupiać- ostatnio kupiłam kosmetyk, którego nie zdazyłam sprawdzic w KWC - poradziła mi go pani w perfumerii, rozmawiałysmy o tym kilka dobrych minut. Uzyłam go, jestem zachwycona, a na KWC czytam że to ochydne mazidło robi plamy (samoopalacz), smierdzi itp. Gdybym to przeczytała nie kupiłabym pewnie , i nie wiedziałabym ze własnie takie samoopalacze mi odpowiadają, zamiast lejących się wodnistych - własnie gęste. Dlatego tez jestem orędowniczką kupowania w dobrych perfumeriach.
Po pierwsze mniej ludzi, spokój, miła atmosfera.
Po drugie pani ma dla mnie czas i z reguły wszystkie moje watpliwosci sa wyjasnione,
po trzecie PRÓBKI!!!!
Wole wydac znacznie wiecej kasy na dobrany do moich potrzeb kosmetyk , który jeszcze sobie wypróbowałam, niż strzelac w ciemno, kierujac sie opakowaniem , czy minimalnym opisem w supermarkecie. Lepiej jest miec mniej kosmetyków, ale miec komfort ich uzywania

jazmine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując