Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2016-część VII ♥ Wody płyną, czop odchodzi-w końcu luty-pora rodzić :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-23, 08:14   #4732
marciar7
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016-część VII ♥ Wody płyną, czop odchodzi-w końcu luty-pora rod

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Melduje ze urodzilam. Dzisiaj 1.20. 4300 i 61 cm 😊 poród ekspresowy. Od wejścia na porodówkę do urodzenia Patrysia niecale pol godz 😊
ZE JAK 😄😄😄😄😄😄😄 GRATULACJE. Pelnia podzialala :-D ktos tu narzekal ze bedzie ostatni :-D mowilam ze szybciej urodzisz :-D

Cytat:
Napisane przez lamia12344 Pokaż wiadomość
Melduję że my od wczoraj już w domku Żółtaczka nadal jest ale na niskim poziomie, więc zalecili nam kontrole w rejonie. I tu odpowiedź na pytanie Ja: jak wysoko jest żółtaczka sprawdza się badając bilirubinę z krwi. Podobno są jakieś możliwości przezskórne, ale u nas kłuli malutką raz za razem i ma teraz zamiast rączek jeden wielki siniak
Ze względu na lekko obniżone wyniki z krwi dostaliśmy skierowanie do neonatologa, ale mamy się nie martwić: mała chętnie je, wybudza się średnio co 2-3 h i w 3 ostatnie dni przybrała prawie 250 g więc waga na wyjście ze szpitala to 3540 g

Esor super że Hania już z Tobą współczuję ciężkiego porodu..

Agaczilla a to zrobiłaś psikusa. Super Gratuluję

Aagaciorek moja mala taką nockę miała wczoraj. Zmasakrowała mi sutki w ekspresowym tempie... Za to dzisiaj o dziwo pobudka co 2-3 h, cycanie i nawet szybko zasypiała bez płaczu i marudzenia. Dzisiejszą obsługę nocną wziął na siebie TŻ i podawał mi ją tylko do karmienia, więc nawet się wyspałam

Super ze w domku :-* :-*

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Skurcze byly takie jak na okres. godzina pod prysznicem i nie przeszlo. Od poczatku co 3 minuty i trwaly 30-40 sekund. Wyszłam z wody i pojawił się pan krwisty czop. Zanim wsiedliśmy do auta chlusnęły wody. Reszta poszla przy badaniu. Gin mnie bada i mówi ze 4 cm a jak mi docisnal i poszla reszta wod to mówi ze szybko na porodowke bo zaraz na fotelu gin urodzę...i juz bylo 10cm...za jakies 20 minut było po wszystkim. Ktg nie zdarzyli w ogole zrobić tylko trochę tętna posluchali. Nie zdarzyłam koszuli ubrać i ubierały mi szpitalna na łóżku porodowym, pomagaly ściągnąć bluzkę i stanik...masakra jaka prędkość.
Ale masakra :-D zawalisty porod :-D i to jak tz byl w domu :-D super :-D :-D :-D

A my po wizycie u pediatry. Mala wazy UWAGA 3800 a wychodzila se szpitala z waga 3010 😦 urodzila sie z 3150 wiec w 2 tyg przybrala 700gram. Zarlok :-D