2016-02-23, 10:10
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.9 :)
Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa
Trochę tylko gorzej ze to jakies same gruzy typu awokado albo ☠☠☠☠a frytki z buraka
Przepraszam ale
U nas noc super jak juz zasnął o 23 -_- po godzinnej walce z inhalatorem teraz tez walczymy z inhalacja od godziny chujowy jest nebulizator leci mega wolno i trwa to i trwa macie do polecenia jakiś nebulizAtor zeby to ☠☠☠☠a nie trwało godziny??
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
My mamy misia od 7 lat i jest swietny nadal
Cytat:
Napisane przez Princesika
A jak polozysz jej na tacce i tyle? Ja tak robilam na poczatku, kladlam i nie zwracalam uwagi, sama brala i wkladala do buzi
|
Moja rozgniecie w rece i rozsmaruje na tacy ale do buzi nic nie wezmie
---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------
Cytat:
Napisane przez sylwusiach
moja bardzo podobnie robi  ostatnio zrobilam muffinki ryzowe to jadla, ale poki co nie mamm problemu z karmieniem..tylko boje sie, ze przy blw nie bedzie sie najadac...
---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------
 u mnie by to nie przeszlo, nie mam tyle cierliwosci i mala by sie denerwowala.. z reguly zjada miseczke zupy/jogurtu a tam zawsze jest okolo 200 g 
|
Mnie tez by trafilo cos. U nas zawsze bylo tak ze je sie przy stole/w krzeselku. I jak sie je to sie je i nic innego sie nie robi. Zjadal bez problemu. Mam nadzieje ze Lilke tez tak naucze
|
|
|