Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - BIAŁYSTOK - poszukiwań w mieście cz. IV.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-23, 14:03   #3669
Raspberry000
Raczkowanie

Dot.: BIAŁYSTOK - poszukiwań w mieście cz. IV.

Cytat:
Napisane przez funk_you Pokaż wiadomość
Fajnie jest w tym nowym miłym na Mickiewicza. Duży wybór mies z grilla, steki, żeberka i wróciły skrzydełka. Oczywiscie są burgery. Byłam z tżtem brał sobie zestaw grillowane mięso plus 3 dodatki dobierasz. Wziął grillowane warzywa, frytki domowe i zapiekaną fasolę w jakimś tam sosie. Porcja jak dla drwala i tylko 20 zł. Mają w karcie też fajne drinki, jest kominek. I przede wszystkim obsługa, nigdy nie byłam tak fajnie traktowana przez obsługę. Jedyny minus było dosyć zimno na sali mimo kominka.
Piszesz o tym lokalu na Mickiewicza na przeciwko Alfy??
Bo tam żadnych burgerów nie było. Menu to jedna kartka a druga z trunkami, do tego poplamiona.
My z Tż zamówiliśmy zestaw skrzydełek w sosie i do tego frytki. Myślałam, że odchoruję ten obleśny smak sztucznego sosu.
Do tego beznadziejne wnętrze, wszystko zrobione tanim kosztem ale takim tandetnym. Bo można zrobić tanio ale gustownie z pomysłem. Nawet nie kupili zwykłej podkładki korkowej pod świeczki tylko chusteczka....do nosa. W toalecie śmierdziało, zepsute drzwi, woda lodowata.
Poszliśmy tam z ciekawości. Myślałam, że będziemy mieć pod nosem pyszne burgery, takie same jak na Wesołej. Naprawdę wielkie rozczarowanie.

Gdzie znajdę większy wybór kominków do olejków/wosków ?

Edytowane przez Raspberry000
Czas edycji: 2016-02-23 o 14:05
Raspberry000 jest offline Zgłoś do moderatora