Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - przedłużanie - wasze doświadczenia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-28, 17:32   #5285
fastcat
Przyczajenie

GG do fastcat
Question Dot.: przedłużanie - wasze doświadczenia

Cytat:
Napisane przez Renihair Pokaż wiadomość
z metod jakie znam najładniej wygląda racoon. moge go założyc i natychmiast sciągnąc bez kłopotu zebys mogła zobaczyc ze nie kłamie.. teraz wybieram sie na szkolenie o ktorym pisalam dużo wczesniej i jesli chwile zaczekasz to moze sie juz zapalpiesz na nowa metode. mowie tutaj o greatlentghs.o tej metodzie pisalo tu kilka dziewczyn mozesz poczytac, a za 2 tyg. na targach doswiadcze jej osobiscie wiec wtedy bede cos wiedziala bliżej. wracajac do tematu co i za ile..to jak juz wspomnialam racoon jest estetyczny i ładny , moga sie wyczesywc włosy ale w ilosciach normalnych. mozna go farbowac, jesli masz wlosy ciemne nakladasz na niego farbe i masz zgrzewy w kolorze farby. nosi sie ok 3-4 miesiecy , potem robimy korekte.twoje włosy nie cierpia, sa w stanie jakim byly przed zalozeniem.shrinkies sama wiesz jest ok ale sciaganie..hmm...chyba ze przezroczysty masz to sam spadnie. tulejki i ringi gniota, a keratyna?? nie polecałam nigdy i nadal nie polecam.tasma na warkoczyk daje najładniejszy efekt ale nie jest na długo..mysle ze albo racoon jednak albo....ale to z 2 tyg
I tak wcześniej nie dałabym rady - dopiero 10.11 wracam z zagranicy tak, że dobrze się składa. Racoon brzmi nieźle, greatlength - nie wiem co to, ale jeżeli spełni moje oczekiwania (patrz wyżej) to czemu nie?! Przedłuzanych nie będę farbować - co najwyżej moje własne odrosty, bo nie cierpię niechlujstwa. Mam jasny blond - balejaż, kolor lekko wpadajacy w popiel. Byłoby fajnie, gdybyś mogła określić się co do terminu - chociaż mniej więcej, bo z racji sporej ilosci obowiązków musze planować z pewnym wyprzedzeniem.
Reasumując:
metoda: racoon lub greatlenght,
kolor: jasny blond (może wiecej niż 1 odcień?!)
długość: 30-40 max
rodzaj: NAJLEPSZE, JAKIE SĄ
Pozostaje jeszcze KIEDY I ZA ILE).
fastcat jest offline Zgłoś do moderatora