2016-02-25, 23:38
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13
Cytat:
Napisane przez siempre
U mnie też 74 i jest ok  ale wolę kombinezon misiowy.
U mnie nie chce za rączki tylko raczkowac albo sam tak więc nie 
|

Cytat:
Napisane przez gosiak0512
Martyska nie stoi nawet jeszcze wiec ciagnac jej za lape nie bede 
|
No jasne 
Cytat:
Napisane przez kana158
Zosia często z wózka wychodzi. Generalnie nie jest to jej ulubione miejsce. Butki tez mamy i parę razy się w nich już przespacerowała 😉
|
Uff juz myslala ze ja jakas dziwna jestem ze z nia chodze :P
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;56363738]To juz ladnie sobie Nicola radzi ja bym moze moją też poprowadzala po ziemi,bo wdomu chodzi takza rączki,ale pogoda nie sprzyja,a do tego spacery robie w porze drugiej drzemki,więc wolę jak spokojnie pollezy i zasypia.[/QUOTE]
No na wszystko przyjdzie pora, jak pogoda sie zrobi to i dzieciaki sie juz beda rwaly to chodzenia 
Cytat:
Napisane przez Hanka20
Zrobilam te placuszki ale moje dziecię wzgardzilo. Po kim on taki wybredny? Za to mamusia się objadla, posmarowalam je konfitura jagodowa a niektóre polalam miodem. Pyszotka!
A teraz mi tu Filip cwaniakuje, poraczkuje sobie gdzieś i patrzy na mnie żebym go gonila, to ja za nim udaje że biegnę a on ucieka z piskiem a jak "dobiegnie" do tapczanu lub pufy to się tak fajnie wtula całym ciałem w niego
A w ogóle musze Wam nagrać co nasz garnuszek zaczął wygadywac hahaha
|
Moja tez tak robi jak Filipek od jakiegos czasu, uwielbiam to jej uciekanie i wtulanie 
Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21
Violka - ja mam te body ( tzn Zuza) i nie zauważyłam, zeby ja gryzło  tez bym chciała baby jogger taki jak ma Kamilove ale ciagle nam coś wypada :/ i raczej nie odłożę tyle. Dopiero dziecia położyłam spać ... Wyszłam na 2h a tzet co chwila SMS ze ona ciagle ryczy, wkurzył mnie...
|
Ahh ten TZ niedobry 
Cytat:
Napisane przez kamilove
Ale mamy śpiochy na wątku no 😁 ale Nadia też lubi sobie pospac, ciagle ma 2 drzemki średnio po 2h mniej więcej.
Kana spójrz na zabawki Janod. Nadia dostanie cyrk 😃 mega fajne
|
Sa spiochy sa, Niki wczoraj 3h ciagiem przespala :O ale korzystajmu puki spia w dzien 
Cytat:
Napisane przez gossip_girl21
U nas na bank zęby... Zapowiada się noc bezsenna...
|
W takim razie spokojnej nocy jednak zycze 
Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia
jas nie chodzi za raczki 
|

Cytat:
Napisane przez gosiak0512
Bo niska jest
Moja nie jest do tylu  idzie swoim rytmem 
My sie nie scigamy 'kto pierwszy'
jak pisalam tez to sobie wyobrazilam 😂
Plaga jakas.. strach pranie nastawiac :P
Ogladalam Rewolucje bo byly u mnie w MM  wszyscy kimaja to i ja mykam
|
Nam pralka tez padla ale tutaj wymiana/naprawa jest w roli landlorda jezeli pralka jest jego takze czekamy na nowa 
Dobranoc wszystkim
|
|
|