Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie kwietniowe - część V :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-26, 07:56   #3485
gosiaczek071
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)

Cytat:
Napisane przez Martinixxx Pokaż wiadomość
W takim razie zaczęłabym od trio pudrowego do konturowania. Swój kupiłam 3 lata temu i jeszcze poużywam Kredki są fajne,ale jednak aplikacja wymaga trochę więcej czasu a przy dzieciach to wiesz Pudrem raz dwa i już. Do tego pigmentacja i trwałość warta swojej ceny. Kolory rewelacyjne, bez podtonów czeronych plus wydajność, że ho ho Jesli masz kogoś znajmoego w sephorze to może udzieli ci rabatu pracowniczego. Na Smashbox mają 40 %
Piękna, a to jest to? image.jpeg nie mam wtyków w sephorze ale bedą rabaty na dzien kobiet i dzien matki na pewno... A z bb narazie kupie z golden rosę, ma dobre opinie. A tych azjatyckich nie kupowałam nigdy...

Cytat:
Napisane przez tabaska25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które przyjmują luteine - mówil wam gin do którego tygodnia będziecie go brać?
Nie, nie mówił. Pytał tylko czy mam, wiec pewnie tez do końca będę brać... Aczkolwiek tak sie wcześniej zastanawiałam, czy w ostatnim tygodniu przed CC pozwoli mi juz wszystko robić normalnie :P znaczy, ze moze skoro i tak zaraz byłby poród to moze bym nie musiała juz leżeć... I mogłabym sobie spokojnie ogarnąć sama chatę po remoncie

Cytat:
Napisane przez sunshine1551 Pokaż wiadomość
Noż â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠a chyba mnie rozniesie od środka. Powiedział żebym spakowała wszystko do szpitala bo on dopiero przyjedzie do mnie w niedziele po południu chyba że będę wiedziała że wyjdę w poniedziałek to już w niedziele nie będzie przyjeżdżał bo się nie opłaca to załatwi transport swojego brata który nie robi to mnie odbierze ze szpitala a on pojedzie do pracy. Ja się pytam co zamierza w sobotę takiego robić że nie da rady a on że musi oblać nowe auto brata i obronę mgr i pępkówkę szwagierki a jak jestem w domu teraz na wylocie to się nie da bo musi być trzeźwy jakby trzeba było do szpitala jechać .
Jjjaaaaa ale małpiszonek ja bym mojego z ziemia zrównała straszny

Cytat:
Napisane przez MaLoS Pokaż wiadomość
Biore... juz nie wiem ile tygodni, chyba łącznie z 25 [emoji86][emoji85] i nic nie mówił o zaprzestaniu, wiec chyba do końca będę sobie wciskać te tabsy w Bożenę [emoji15]
A co on sie tak z tym kościołem uparł??! No wiecie co... Lepiej faktycznie idź do tego szpitala, przynajmniej będziesz miała spokój! [emoji4]

Kejka--- uparta z Ciebie sztuka [emoji12] jaki masz znak zodiaku? [emoji16]

BARANY--- wiecie, ze większość naszych Skarbów bedzie spod znaku barana? To mega fajny znak, porządni i pracowici ludzie [emoji4]
Zapomniałaś jeszcze dodać, ze uparci, z charakterkiem nieposkromionym, zawsze próbujący postawić na swoim moja Hanka jest baran... Wiec wiesz :P nie cieszyłbym sie aż tak, ma ciężki charakter ale to nie tylko kwestia znaku zodiaku :P:P

Miałam kiepska noc złe mi sie spało, jakbym czuwała cały czas :/ i ciagle mi cebuszka spadała na podłogę

Ma któraś z was w domu dystrybutor wody? Wlasnie sie zastanawiam, czy nie zamówić... Wody u nas duzo idzie. Co 2 dni maz lata do sklepu po zgrzewkę. A teraz podczas karmienia bedzie schodziło jeszcze więcej... Tak myśle, czy jakiejś małej butli nie wziać...

Edytowane przez gosiaczek071
Czas edycji: 2016-02-26 o 07:59
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora