Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak sprawić by wrócił?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-26, 16:31   #1
goskaa15
Raczkowanie

Jak sprawić by wrócił?

Hej Wam!
Kilka dni temu, w niedzielę mój facet postanowił odejść. W piątek pisał, że kocha..w niedziele padło 'musimy porozmawiać'. Szczerze? Nie spodziewałam się tego po ponad roku, jestem bardzo zaangażowana w ten związek. Powiedział, że musimy odpocząć, zająć się sobą.. Rozmyślając o co dokładnie chodzi, pomyślałam, że może boi się zaangażowania (jego związki kończyły się max po ok roku). Tak też mu powiedziałam. Powiedziałam, że ma sobie przemyśleć to i że mam nadzieję, że zrozumie, że jestem warta wszystkiego, bo jestem!
I teraz nasuwa się problem. Jutro (sobota) idę na urodziny jego brata dziewczyny, więc on też tam będzie...Oczywiście odstrzelę się na maksa, ba nawet do makijażysty się umówiłam. Tylko jak się zachować? Urodziny są w klubie. Nie chce go odstraszyć, więc na pewno to nie będzie moment na 'rozmowę'. Ale jak się zachowywać? Jak się zachowywać, by go odzyskać?
Może, któraś z Was została porzucona i skończyło się happy endem? Oczywiście zdaję sobie sprawę, że już może z tego nic nie być..ale póki mam wolę walki to chcę spróbować!
goskaa15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując