Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuszki rozpakowane, czas terroryzować mamę - Mamusie styczniowe 2016 cz. 1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-27, 18:20   #71
baby montana
Zakorzenienie

Dot.: Brzuszki rozpakowane, czas terroryzować mamę - Mamusie styczniowe 2016 cz. 1

Cytat:
Napisane przez 86ewula Pokaż wiadomość
Kasia najważniejsze że się wybudził. Będzie dobrze. Przepraszam ze to napisze ale nas trzy razy wzywali do babci do szpitala żeby się pożegnać (bardzo mocny udar ) a zmarla ponad rok później. 86 lat miała i nikt nie dawał żadnych szans.

Baby dzięki wielkie za zdjęcie. Przekonało mnie i wezmę ten model. Twoja jest czarna czy niebieska ? Bo na zdjęciu wyszła czarna.
niebieskie kolka na czarnym tle, zdjecie przy mocnym swietle sztucznym, moze dlatego tak dziwnie wyszlo

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Baby do 3 mxa moze sobie ta glowle trzymac tak. Kladz zabawki po drugiej stronie, podchodz z drugiej strony, obracaj glowke i tyle. Podnosic tez moze, Witek podnosil pare dni po porodzie.
uff dzieki za pocieszenie. planuje juz pobyt w polsce bo tutaj to dupa a nie lekarze, juz o tym wiecie, wiec w razie czego chce porezerwowac wszystko w PL

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora