Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-02-27, 20:20   #3530
paulina aurora
Kosmetykoholiczka

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXII

Cytat:
Napisane przez pingwintastas Pokaż wiadomość
I to były info z pokryciem Było zdjęcie Cary na wybiegu z pokazu jakiegoś i obok zbliżenie tego zdjęcia na łydkę oraz klatka z programu Keeping up with the Kardashians i zbliżenie na nogę siedzącej na fotelu Kim

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

O, czyli tak jak w S PAO jest święte i KOSMETYK Z 2000 ROKU JEST I TAK WAŻNY TYLE ILE PAO Święte słowa konsultantek z S w Złotych Tarasach
W niech se wsadza pao! W !

Cytat:
Napisane przez Nikkolaa Pokaż wiadomość
kochana, nie kłopocz się, mam póki co mega zapasy, jak trochę zużyję, to się odezwę

Oki pamietaj ja mam tego spory wybór

Cytat:
Napisane przez Paulincia1234 Pokaż wiadomość
Masz przepiękne włosy napisz proszę czego używasz do ich pielęgnacji

Nie pamiętam większości nazw ale duzo osób o to pyta wiec bedzie film
To co najbardziej lubie to szampony z Biobj tyle mogę powiedzieć bo nie ma mnie w domu.. w poniedziałek mogę zrobic zdjęcie
Generalnie mam włosy takie kasztanowe a czasmi kolor jest bardziej rudawy na filmach bo tam słońce mam nad sobą akurat

Cytat:
Napisane przez Nikkolaa Pokaż wiadomość
Może tam Panie w S. więcej zarabiają i nie muszą kombinować

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Złą drogę obrali, traca klientki
W wawie to jest stawka taka najniższa możliwa a po 3 miesiącach albo 6 dodają jakieś 300zł brutto.. inne sklepy to samo

YouTube
paulina aurora jest offline Zgłoś do moderatora