Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXII
Cytat:
Napisane przez pingwintastas
I to były info z pokryciem  Było zdjęcie Cary na wybiegu z pokazu jakiegoś i obok zbliżenie tego zdjęcia na łydkę oraz klatka z programu Keeping up with the Kardashians i zbliżenie na nogę siedzącej na fotelu Kim 
---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------
O, czyli tak jak w S PAO jest święte i KOSMETYK Z 2000 ROKU JEST I TAK WAŻNY TYLE ILE PAO  Święte słowa konsultantek z S w Złotych Tarasach 
|
W niech se wsadza pao! W !
Cytat:
Napisane przez Nikkolaa
kochana, nie kłopocz się, mam póki co mega zapasy, jak trochę zużyję, to się odezwę 
|
Oki pamietaj ja mam tego spory wybór 
Cytat:
Napisane przez Paulincia1234
Masz przepiękne włosy  napisz proszę czego używasz do ich pielęgnacji 
|
Nie pamiętam większości nazw ale duzo osób o to pyta wiec bedzie film
To co najbardziej lubie to szampony z Biobj tyle mogę powiedzieć bo nie ma mnie w domu.. w poniedziałek mogę zrobic zdjęcie
Generalnie mam włosy takie kasztanowe a czasmi kolor jest bardziej rudawy na filmach bo tam słońce mam nad sobą akurat 
Cytat:
Napisane przez Nikkolaa
Może tam Panie w S. więcej zarabiają i nie muszą kombinować 
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------
Złą drogę obrali, traca klientki 
|
W wawie to jest stawka taka najniższa możliwa a po 3 miesiącach albo 6 dodają jakieś 300zł brutto.. inne sklepy to samo
|