Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-28, 08:51   #3711
Malinum
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXII

Cytat:
Napisane przez tomama Pokaż wiadomość
Może robisz lepsze wrażenie
albo Cię jednak pamiętają w SCC
wyraźni mi powiedziała, że to prezent DO zakupów, poszła ze mną do S. i dała tą miss dior jak kobieta zaczęła kasować zakupy I powiedziała, że to ostatnia.
Następnym razem idę pierwszego dnia
Pisz głośno jak tylko się umówisz
O miło, ze ostatnia to na dzisiaj został im tylko luksus i splendor przebywania w Syforze
Cytat:
Napisane przez Nikkolaa Pokaż wiadomość
Już Malinum namówiłam i też jest zadowolona Wg mnie to najlepszy produkt pielęgnacyjny Diora
Zgadzam się
Cytat:
Napisane przez oliwia18 Pokaż wiadomość
ja ha ha

ha ha ha

ha

no zatrzymajcie tę karuzelę śmiechu kurna

Poważnie myślę nad wysmarowaniem do nich maila, że nie dostała karty. Może będzie im wstyd i nie wyślą mi tej miniatury Miu Miu tylko coś lepszego

No i oczywiście zamówiłam sobie Chanel Chance eau Tendre i do tego mleczko, żeby był bardziej trwały zapach na lato już mam

A Bumble&Bumble do włosów kupię w przyszłym miesiącu jak wykończę moje miniatry
No to jest nas trójka takie vipy to im powinno zależeć, nie nam. Pewnie wyślą nam duplikaty pocztą bez prezentu
Cytat:
Napisane przez michalina_86 Pokaż wiadomość
Pierwszy? Naprawdę? A jako black nie dostawałaś żadnych zaproszeń?
Ja też nigdy nie dostawałam, raz z katalogu na makijaż YSL się umówiłam.
Cytat:
Napisane przez Nikkolaa Pokaż wiadomość
O wilku mowa Powiedz Tomamie i Margo, czy lubisz DreamSkina?
uwielbiam go i zalecam wziąć próbkę. Najbardziej go lubię w połączeniu z Microserum.

Dzień dobry
Malinum jest offline Zgłoś do moderatora