2016-02-28, 10:36
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Cytat:
Napisane przez ladymln
To co powiecie na lotnisko Warszawa-Modlin, które nie jest w Warszawie? Czy to nie jest przekłamywanie rzeczywistości? Protestowałyście już w tej sprawie?[emoji23]
|
Hahahaha ja tak nadrobiłam i kompletnie nie kumam tej dyskusji 
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------
Cytat:
Napisane przez wraaakczasu
Nie wiem ile w tym jest prawdy ale kilka razy powtarzała we vlogu, że Suszi dostaje tez pizze. Jak dla mnie chore to. Niby tak kocha swoje zwierzaki a karmi je jakimiś odpadami bo w tych nuggetsach to raczej nic dobrego nie ma, już nie wspomnę o zapychaniu żołądka psa ciastem od pizzy (o ile to prawda).
|
Ale suszi lubi nuggetsy więc dostaje, o co Ci chodzi. Jakby lubiła arszenik, może też by dostała, BO ONA LUBI ROZUMIESZ? Z tym arszenikiem żarcik taki - klasy średniej, wiem że Szusz kocha swoje zwierzęta, ale no umówmy się, co to za argument, że pis lubi - to dostaje 

Ja kiedyś psu dałam skórkę z chleba raz na jakiś czas, jak jadłam kanapkę, tragedii w tym nie widzę, ale raczej cięzko to porównać do masy makdonaldowej kształtowanej na kawałki kurczaka.
Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2016-02-28 o 10:40
|
|
|