2016-02-28, 15:10
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: czas na rozwód, czy może jestem samolubną s*ką?
Cytat:
Napisane przez Barbarella05
Sharlottka, Ty czytałaś to co pisała Autorka, czy nie bardzo?
Z jej wypowiedzi jasno wynika, ze jaśnie Pan ma kasę, ma za co płacić za siebie, latać do teściów nie wiadomo ile razy ale bez żony.
I to nie dlatego że nie mają kasy.
|
Może czytamy jakieś inne wątki? Na wszelki wypadek wrzucę kilka cytatów dla przypomnienia Inna sprawa, że skoro pan nie dzieli się dostępem do konta, to nie wiadomo, ile tak naprawdę zarabia.
Cytat:
Szczerze mówiąc nie wiem, czy wystarczyłoby nam kasy na 3 osoby, a nie chcę, żebyśmy znowu liczyli na łaskawych teściów.
Kolejna sprawa to fakt, że nawet w miesiącach gdy oboje pracowaliśmy lub gdy on zarabiał chwilowo więcej, ja nigdy nie miałam nic do powiedzenia w sprawach finansowych.
|
Cytat:
Rodzice dotąd chętnie go wspierali (pieniądze na firmę, samochód, nasze wesele) ale mi się to średnio podoba, chciałabym, żeby przynajmniej on stanął na nogi, żebyśmy byli uniezależnieni od jego rodziców.
|
Cytat:
Wczoraj podpisał umowę o pracę, nie jest jakoś super płatna, ale jest to praca na cały etat i będziemy w stanie się z tego utrzymać
|
Cytat:
Już nie pamiętam, kiedy ostatni raz byliśmy na wakacjach, on jeżeli ma jakieś oszczędności, to od razu leci do rodziców (bilet to ok 600-700 Euro, jak dobrze pójdzie), ostatnie dwa razy to nawet poleciał sam, bo uznał, że nie ma aż tyle kasy, żeby mnie zabrać
|
|
|
|