Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-28, 16:53   #672
barbarybcia
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII

Cytat:
Napisane przez Zamarzona Pokaż wiadomość
Mam dwa te błyszczyki Clarinsa i na pewno nie są warte swojej ceny. Ładne niby, zapach przyjemny, ale nie mają w sobie nic specjalnego.
Cytat:
Napisane przez natii86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, znacie jakieś miejsce w sieci gdzie można kupić próbki wysokopółkowych podkładów? (oprócz allegro)
A po co kupować? Można dostać próbki w Douglasie albo Sephorze. No chyba, że to jakieś niedostępne u nas?
Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, 3 dni nadrabiałam wątek, oczywiście na wszelkie tematy przewijające się wszystko zostało powiedziane, więc nie pozostaje mi nic innego jak wykupić sobie internet w telefonie, a na chwilę obecną was wszystkie serdecznie ucałować i pozdrowić .
Albo nie, wstawiam jeszcze moje zdjęcie tygodnia:
https://www.instagram.com/p/BCNZGHhG...tlemooonster96
Czuję sie jakbym miałam 180 lat, bo nie ogarniam tego...
Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Joł lejdis. Wstałam, odkacowałam po wczorajszej imprezie (dzieciaczek na wakacjach u dziadków ) i słuchajcie, co mam Wam do powiedzienia.
Wczoraj poznałam jedną z dziewczyn nagrywających na yt. Nie powiem którą, nie pytajcie, bo chcę żeby została anonimowa :P.
Zawsze wiedziałam, że yt to jedna wielka ściema, ale jak ona mi powiedziała, ile średnio zarabiają kanały z kilkunastoma tysiącami subów ( i na reklamach i na współpraach) to padłam.. Już nie mówiąc o tym, jak wyglądają współprace komercyjne. Powiedziała mi, że teraz można wspólpracować z absolutnie każdą firmą/marką.
Wierzyłyście kiedykolwiek, że blogerzy/youtuberzy sami kupują np. iphony? Nie kupują.
Nie kupują nic. Dochodzi do tego, że taki człowiek tworzący na yt płaci jedynie rachunki za mieszkanie/ pokój, bo resztę ma w całości sponsorowaną. Można współpracować nawet ze sklepami spożywczymi. Już chyba wiem, skąd u niektórych dziewczyn food haule z konkretnych firm..
Powiedziała mi też, że większość dziewczyn po prostu żebrze o darmoszkę od firm. Piszę, dzwoni, że chce jakiś produkt przetestować za darmo itp...
Do tego opowiedziała mi jeszcze kilka smaczków, ale nie będę się dzielić.
W każdym razie - yutuberzy w większości mają widza głeboko w dupie. Tylko hajs się liczy. To oczywiście nie żadna nowość, ale opowiedziane przez osobę siedzącą w tym środowisku - dociera bardziej.
Tak więc - dalej gadajmy o Szusz , która ma nas za debili i róbmy jej fejm za free. Nikt nie pomyślał, że cały czas wałkując jej temat i pisząc nick pozycjonujemy jej kanał w googlach...

To może dałoby się nie używać jej pełnego nicka?

A co do tego, że u niektórych YT-berów wszystko jest reklamą - wystarczy obejrzeć och filmy... Ja się ostatnio zdecydowanie skłaniam ku mniejszym, mało znanym kanałom. Nie mam nic przeciwko temu, że blogerzy i vlogerzy zarabiają na tym, co robią, ale wolałabym, żeby byli sczzerzy w widzami. Podoba mi się to, że filmy z UK muszą mieć napis "Ad" jeżeli są sponsorowane.

Cytat:
Napisane przez Arturo Sadi Pokaż wiadomość
pytanie

(przez chwile nie myślimy o kosmicznej cenie)

czy kupiłybyście ten model BB?

nie wiem mi się kojarzy ze spranym zużytym zafarbowanym zdezelowanym BB wersji różowej

Głupio to zabrzmi, ale nie potrafię zdecydować, czy jest piękny, czy paskudny...

Edytowane przez barbarybcia
Czas edycji: 2016-02-28 o 16:55
barbarybcia jest offline Zgłoś do moderatora