|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Cytat:
Napisane przez Zamarzona
|
Mam dwa te błyszczyki Clarinsa i na pewno nie są warte swojej ceny. Ładne niby, zapach przyjemny, ale nie mają w sobie nic specjalnego.
Cytat:
Napisane przez natii86
Dziewczyny, znacie jakieś miejsce w sieci gdzie można kupić próbki wysokopółkowych podkładów? (oprócz allegro)
|
A po co kupować? Można dostać próbki w Douglasie albo Sephorze. No chyba, że to jakieś niedostępne u nas?
Cytat:
Napisane przez loczek88
Cześć dziewczyny, 3 dni nadrabiałam wątek, oczywiście na wszelkie tematy przewijające się wszystko zostało powiedziane, więc nie pozostaje mi nic innego jak wykupić sobie internet w telefonie, a na chwilę obecną was wszystkie serdecznie ucałować i pozdrowić  .
Albo nie, wstawiam jeszcze moje zdjęcie tygodnia:
https://www.instagram.com/p/BCNZGHhG...tlemooonster96
|
Czuję sie jakbym miałam 180 lat, bo nie ogarniam tego...
Cytat:
Napisane przez bubus900
Joł lejdis. Wstałam, odkacowałam po wczorajszej imprezie (dzieciaczek na wakacjach u dziadków ) i słuchajcie, co mam Wam do powiedzienia.
Wczoraj poznałam jedną z dziewczyn nagrywających na yt. Nie powiem którą, nie pytajcie, bo chcę żeby została anonimowa :P.
Zawsze wiedziałam, że yt to jedna wielka ściema, ale jak ona mi powiedziała, ile średnio zarabiają kanały z kilkunastoma tysiącami subów ( i na reklamach i na współpraach) to padłam.. Już nie mówiąc o tym, jak wyglądają współprace komercyjne. Powiedziała mi, że teraz można wspólpracować z absolutnie każdą firmą/marką.
Wierzyłyście kiedykolwiek, że blogerzy/youtuberzy sami kupują np. iphony? Nie kupują.
Nie kupują nic. Dochodzi do tego, że taki człowiek tworzący na yt płaci jedynie rachunki za mieszkanie/ pokój, bo resztę ma w całości sponsorowaną. Można współpracować nawet ze sklepami spożywczymi. Już chyba wiem, skąd u niektórych dziewczyn food haule z konkretnych firm..
Powiedziała mi też, że większość dziewczyn po prostu żebrze o darmoszkę od firm. Piszę, dzwoni, że chce jakiś produkt przetestować za darmo itp...
Do tego opowiedziała mi jeszcze kilka smaczków, ale nie będę się dzielić.
W każdym razie - yutuberzy w większości mają widza głeboko w dupie. Tylko hajs się liczy. To oczywiście nie żadna nowość, ale opowiedziane przez osobę siedzącą w tym środowisku - dociera bardziej.
Tak więc - dalej gadajmy o Szusz , która ma nas za debili i róbmy jej fejm za free. Nikt nie pomyślał, że cały czas wałkując jej temat i pisząc nick pozycjonujemy jej kanał w googlach...
|
To może dałoby się nie używać jej pełnego nicka?
A co do tego, że u niektórych YT-berów wszystko jest reklamą - wystarczy obejrzeć och filmy... Ja się ostatnio zdecydowanie skłaniam ku mniejszym, mało znanym kanałom. Nie mam nic przeciwko temu, że blogerzy i vlogerzy zarabiają na tym, co robią, ale wolałabym, żeby byli sczzerzy w widzami. Podoba mi się to, że filmy z UK muszą mieć napis "Ad" jeżeli są sponsorowane.
Cytat:
Napisane przez Arturo Sadi
pytanie
(przez chwile nie myślimy o kosmicznej cenie)
czy kupiłybyście ten model BB?
nie wiem mi się kojarzy ze spranym zużytym zafarbowanym zdezelowanym BB wersji różowej

|
Głupio to zabrzmi, ale nie potrafię zdecydować, czy jest piękny, czy paskudny...
Edytowane przez barbarybcia
Czas edycji: 2016-02-28 o 16:55
|