Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Cytat:
Napisane przez adeedra
Nie no. O upodobaniach mówił. Moje się od pewnego czasu koncentrują na Dżidżi.
|
fajna jest 
Cytat:
Napisane przez adeedra
|
nie wyświetla mi się 
Cytat:
Napisane przez adeedra
Ciekawe, czy to te same, co się przypadkiem nadziewają na żonatych i lubią dużo opowiadać o tym, jakie to są przyzwoite i pełne zasad, a to się jakoś samo zrobiło.
|
to te, co nowe konta zakładają, jak jest problem 
Cytat:
Napisane przez adeedra
Serio? Nie widziałam, żeby jakiś rzeczowy wątek zamknęła. Może dlatego, że ostatnio mało skaczę po innych wątkach. Niestosowne to za co?
|
zamknęła wątek naprawdę mało trollowy, gdzie nastolatek miał stulejkę i matka go nie chciała posłać na operację, mimo skierowania. serio, poziom trolla był tam naprawdę niski. i jeszcze ten wątek, że gościu doszedł lasce na twarz, mimo, że ona nie chciała, i że 'oznaczył teren'. moim zdaniem całkiem ważny wątek w kontekście poszanowania granic w związku, a ta zamknęła bez ostrzeżenia i mi powiedziała, że 'xxx'. nie znalazłam.
co do punktów to mi je przyznaje, po czym inne modki uznają, że niesłusznie i odejmują punkty, zostawiając upomnienie.
Cytat:
Napisane przez adeedra
Przecież chora i tak nie palę. Zwariowałaś? Zdechłabym.
|
to może to jest przyczyną choroby?
Cytat:
Napisane przez adeedra
Czy on przypadkiem nie opisywał kilkanaście stron temu wspominając trochę o tym, jak będzie testował, czy panna jest dostatecznie zadowolona ze stosunku?
|
coś było, faktycznie.
Cytat:
Napisane przez adeedra
Oj tam. Na pewno ma doskonałą technikę.
|
wywija ósemki mikropenisem 
Cytat:
Napisane przez af096d25f0cf772bc51ba27de bbec984bc7420f7
No to nie pobzykam. Time to die.
|
lepiej, będąc młodym, zrezygnować z seksu, niż iść na psychoterapię - 
Cytat:
Zdolna ze mnie bestia.
|
że niby gdzie?
Cytat:
Napisałem hipotetycznie.
|
ale ciągle z błędem - bo nawet mając hipotetycznie małego penisa i dobrą technikę, możesz technikę ćwiczyć tak, by była świetna. wielkie pole do popisu.
Cytat:
Jakie np.?
|
Cytat:
Obaj możemy dążyć do mistrzostwa. Ja jednak zawsze będę miał mniejszego.
|
no i? on może mieć wielką pałę, z kwiatkiem, do tego być leniem. możesz być lepszym kochankiem od niego.
---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------
Cytat:
Napisane przez adeedra
Naprawdę ładnego.
Ależ ja nie wątpię w to, że Ci się podobają. To ja chyba jestem na to za mało hetero. Albo to przez to, że księżniczka na fetyszu potrzebuje, żeby do niej mówić. Poza tym mój majestat mógłby nie przeżyć ślinienia się do byle penisa... Same nieszczęścia 
|
no może to kwestia orientacji, ja jestem pełne bi, 50/50. księżniczkowatość Ci się na mózg rzuca, ot co. weź odpuść i śliń się, jak zbiornikowi przystało!
Cytat:
Napisane przez kahoko hino
nie wyświetla mi się 
|
o, już się wyświetla
Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2016-02-29 o 22:17
Powód: Ujawnienie treści PW.
|