Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wizazysta czy stylista?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-30, 15:23   #16
179
BAN stały

Dot.: wizazysta czy stylista??

Cytat:
Napisane przez warszawianka Pokaż wiadomość
nie powinnaś oceniać analiz przeprowadzonych przez Tapcię.

179,na jakie konkretnie pytanie chcesz uzyskać odpowiedź?

1. oceniam negatywnie wszystkie analizy przeprowadzane przez neta, uwazam ze nie sa one dokladne, bez wzgledu na to kto je przeprowadza. Chodzi o sam fakt, czy ktos taki jest kolorysta czy nie, a pytam Tapci bo ona wlasnie robi analizy nie widzac nawet tej osoby, nie mowiac juz ze metoda 4 por roku jest najgorsza, nic nie wnosi, bo nawet jezeli przeprowadzisz ja na osobie 'w realu' to masz dla niej okreslona palete barw, ktora na dobra sprawe sie nie sprawdza nawet w 25%, mysle ze zwolennicy metody francuskiej wiedza o czym mowie powiedzialam, ze robi to nieudolnie i dalej to podtrzymuje chociazby dlatego, ze jak Tapcia stwierdza ze ktos jest typem mieszanym to mowi ze powinien kozystac z palet obu tych por roku... czyli na dobra sprawe mamy ponad 100 kolorow z obu palet, ktore niewiemy jak nosic i z czym zestawiac... czyli w dalszym ciagu nie wiemy nic nieprawda jest ze chlodne typy kolorystyczne nie moga nosic cieplych kolorow!! wazne jest to jak je zestawia, tylko najpierw trzyba okreslic czy komus pasuja walory, kontrasty ( jesli tak to jakie, ilosciowo duze/male, jakosciowe) ale tego nie da sie zrobic na forum. zreszta kazdy ma inaczej ustawione monitory wiec nie wsposob jest uchwycic to wszytsko. bez wzgedu na to jak ja oceniam to co ona robi interesuje mnie fakt czy uwaza sie za kolorystke czyli: czy osoby przeprowadzajace analize przez internet sa kolorystami?

2. warszawianko ty jestes jej adwokatem?

3. odpowiedz chce uzyskac na kazde pytanie, po to je zadaje
179 jest offline Zgłoś do moderatora