Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Byłe Tableciary plotkary :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-30, 16:07   #1214
Pomidora
Zakorzenienie

Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)

Cześć dziewczynki

Kiniu GRATULACJE Wiedziałam, że się na tobie poznają Nie zajrzałam rano na wąteczek bo miałam niesamowitą sprawę, ale o tym później

Karolinko ciuszki są śliczne! Najbardziej podoba mi się kombinezonik Są takie cudne i maleńkie> Ale nie oszukuj, miałaś pokazać zdjęcie łóżeczka wywalczonego Czekamy, czekamy

Ray nie martw się, na pewno wszystko jest dobrze. Podobno jak miednica się rozszerza to musi boleć. Zresztą, mam nadzieję że lekarz powie ci to samo

A teraz o klinice. Wyobraźcie sobie, że przenieśli tego seksuologa do innej kliniki. Pytam do jakiej. A ta baba w rejestracji mówi, że mam sobie wziąć informator i znaleźć! I jak ja zawsze taka wygadana jestem, tak mnie jej bezczelność zatkała, wzięłam informator i jak myszka ciuchotko wyszłam. Dopiero na ulicy stwierdziłam, że to jej zas....ny obowiązek podać mi nowy adres pracy lekarza, który od nich się przeniósł. Ale wiem w jakiej dzielnicy chociaż, to poszukam w listopadzie. Niedługo napiszę książkę pt. "W poszukiwaniu seksuologa"

A teraz przyjemniejsza sprawa Rano dzwoni do mnie sekretarka z tej podstawówki, w której miałam p[racować od stycznia lub lutego. I prosi mnie, żebym papiery przyniosła. Więc ja jadę, papiery zanoszę, a tu sie okazuje, że oni mnie od poniedziałku chcą!! Ale jak dowiedzieli się, że mam 2 tyg. wypowiedzenia, to przesunęli to na 19 listopada, więc, dziewczynki, od 19 listopada będę znowu uczyć I to moje najkochańsze dzieciaczki, bo czwarte i piąte klasy I jeszcze dostałam wychowastwo No po prostu cudo

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora