Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lakiery hybrydowe cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-29, 07:17   #4682
Madzeska75
Wtajemniczenie

Dot.: Lakiery hybrydowe cz.3

Cytat:
Napisane przez natalczak Pokaż wiadomość
Polecam Wam primer bezkwasowy z indigo. Ostatnio zrobilam probe,na 3 paznokcie nie dalam primera,na reszte owszem. Z tych 3 odchodzil mi lakier z wolnego brzegu,juz po 4 dniach,z primerem 2 tygodnie bez uszczerbku rewelacja^^

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Chyba sobie kupię 😊

Wysłane z mojego Note 4 &Tapatalk 📱

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Cytat:
Napisane przez seXualna89 Pokaż wiadomość
Mi te białe kreski podłużne wyglądają raczej na uszkodzona płytkę, raczej nie od ściągania hybryda, a jakiegoś uderzenia podczas ich noszenia Trzymam kciuki żeby w tym miejscu nie byl pazur zbyt osłabiony i sie nie złamał po ponownym uderzeniu.
O tak!Właśnie sobie przypomniałam ,że akurat ten paznokieć kilka razy mi się wygiął, jak zjechałam pilnikiem linię stresu 😬😡

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Cytat:
Napisane przez aqgatta58 Pokaż wiadomość
Mi tak kolor z neonail ucieka i denerwujące to jest bo pomalowane są dokładnie a tu nagle prześwit i biała końcówkę widać... Ostatnio Vibrant blue robiłam po jednym paznokciu. Iguana z indigo znowu jakoś się kurczy już w lampie nie wiem czemu. Przed utwardzeniem lakier mam do samych skórek dociagniety a po wyjęciu z lampy jakbym już odrost miała.

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Wczoraj tak miałam .Myślałam, że szału dostanę! Ale przy drugiej warstwie juz było ok

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Cytat:
Napisane przez hauuu Pokaż wiadomość
Zostaje faza ksiezyca

A tak serio to moja bazą jest dobra bo lewa rękę obsluzyla dobrze tylko z prawa miała problem wiec to pewnie kwestia tłustosci płytki. Chociaż najpierw umysłem mydlem porządnie a potem spirytus.TK sobie myślę że mogłam użyć wacika, którym przemywa łam top z lewej ręki - myślicie że mogłam przenieść lepką warstwę na prawą rękę w ten sposób? Chyba zacznę pilnować porządku na stole jak robie mani
Myślę, że mogło tak właśnie być 😉

Madzeska75 jest offline Zgłoś do moderatora