Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problemy i pielęgnacja cer suchych, naczynkowych, wrażliwych, alergicznych
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-30, 16:57   #1617
201608040942
Konto usunięte

Dot.: Problemy, pielęgnacja i kuracje dla cer suchych, naczynkowych, wrażliwych. ZBIO

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Teraz jest ciekawa oferta promocyjna w YR wiec warto sie wybrac i sama sobie wybierasz opcje z promocjami
http://www.yves-rocher.com.pl/

Krem jest naprawde dobry i ciekawy skladowo

Bylam wczoraj u YR i macalam ten krem. Calkiem fajnie tlustawy, ale ze uzywalabym go tylko na noc, a poki co mam caly sloik innego kremu z PL i jeszcze tubke innego to dalam sobie z nim spokoj. Moze sie skusze jak wykoncze to co mam.
A powiedz mi jeszcze Hexxanko czy uzywalas produktow z tej serii, znaczy sie innych produktow? Bo sie troche obawiam tego kremu, gdyz: Maseczka mnie podraznila. Bylam cala czerwona. Krem pod oczy ten zwykly nie, balsam do ciala tez byl ok, mleczko troche szczypalo w slepia, ale rumienia po niem nie bylo, a raczej buraka i tak sie obawiam, czy ten krem sie sprawdzi. Sprzedawczyni byla zdziwiona reakcja mojej cery i nic mi nie doradzila, bo i jak? Skoro jeden kosmetyk z serii podraznia, a inny jest ok? Ja to jest u ciebie? Tez mam taki klopot z ta seria? Czy ci wszystko pasuje?
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując