Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie kwietniowe - część V :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-29, 09:59   #4003
Trisdom
Zadomowienie

Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)

Cytat:
Napisane przez Avlis Pokaż wiadomość
Poli
Nie prasuję wcale

Patryska
Prawda jest taka, że boli, ale dasz radę. Wszystko jest do przeżycia. Po paru dniach zapomnisz i będziesz szczęśliwa, że masz dzieciaczka obok
Jak coś (w tym wypadku kogoś) się rodzi w bólach, to się to docenia
Ja prasuję tylko jak muszę

Poród mnie bolał, ale jak Smarrita- w czasie szycia mówiłam, że wcale nie było tak bardzo źle.

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
Miałam kiepska noc znowu. Spadała mi poduszka. A na dodatek po kapieli przed snem maz zauważył gulke w pachwinie. Wcisnął ja i wróciła-prawdopodobnie przepuklina jedzie do rodzinnego zaraz i bedziemy szukać chirurga. Jak nie urok to sraczka :/
Załącznik 6235658

O i moj 36 tc od przyszłego tyg odnoszona?
Kciuki za szybki zabieg, bo z tego co piszesz, to raczej przepuklina.

Ja licze donoszenie od skończonych 37 tygodni.

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
a donoszona nie jest od 38 tc? znaczy 37t1d? mi tak ginka wyliczyła. Znaczy od skończonego 37 tc ;]
mi się też dzisiaj lipnie spało, miałam jakieś debilne sny, budziłam się, beznadzieja ;/
co do olejów to ja też polecam. Co prawda do kąpieli nie używałam, ale po waszych zachętach chyba spróbuję, ale do ciała i włosów to używam od lat
:tak: olej kokosowy my love

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
My wyspani. Córka daje mi niezły wycisk ostatnio, bardzo szaleje.

Chyba muszę iść do okulisty bo zauważyłam że mam coraz większy problem ze wzrokiem- noszę okulary Ale miałam małą wadę. I tak się zastanawiam czy iść teraz czy już lepiej po ciąży ? Jak myślicie?
Patulinka, Poli- w ciazy to normalne, że sie wzrok psuje i potem zwykle wraca do "normalności", ale sprawdzac trzeba.

Mnie w nocy obudziły bolesne skurcze i to trzy po sobie w ciągu krótkiego czasu. Poagdałam w myslach z Leonem i stwierdziłam, żeby sie z 29.02 nie wygłupiał i przeszło.
Ale raczej nie będzie to dobrze działać na moją szyjkę...

Co do 29.02- to 8 lat temu własnie w ten dzień sie z TZ moim poznaliśmy we Wrocławiu na piwie w knajpce Academus. Czyli dzis mamy teoretycznie drugą "rocznicę "