Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2015! cz.9 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-29, 10:27   #1844
Marei
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.9 :)

Cytat:
Napisane przez sylwka321 Pokaż wiadomość
Aaaa faktycznie! Przecież teraz te pytania to kosmos. My znaliśmy wszystkie i można było je wykuc na blachę [emoji14]
Noo właśnie robiłam to samo wcześniej
A ten program ma za darmo jakieś 400 pytań to i tak zawsze coś, można sprawdzić czy jego idea pasuje. Poza tym dycha za zdany egz to nie tak wiele. Chociaż, jeżeli znasz kodeks drogowy, orientujesz się w kontrolkach deski rozdzielczej i temacie pierwszej pomicy to zdasz
teraz nie bawiłam się programem, tylko nauczyłam się kodeksu i dopiero rozwiazywalam testy w tym programie, polecam tą drogę

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Ale łupnęło :/ masakra, na chwile tylko sie odwróciłam po skarpetkę

Jak ja zdawałam egzamin na prawko to tych pytań było mało i wykułem sie ich na pamięć

A na egzamin praktyczny wystroiłam sie w biała koszule i spodnie w kant jak na jakaś rozmowę kwalifikacyjna i egzaminator to pochwalił

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

AAA nie doszło do niczego wczoraj po winie brzuch mnie rozbolał [emoji38]
Też tak się ubrałam.na pierwszy egzamin i egzaminator zapytal czy do jazdy samochodem zawsze bede ubierac sie na galowo... to byl mega dupek.