2016-02-29, 10:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.9 :)
Cytat:
Napisane przez sylwka321
Aaaa faktycznie! Przecież teraz te pytania to kosmos. My znaliśmy wszystkie i można było je wykuc na blachę [emoji14]
|
Noo właśnie robiłam to samo wcześniej 
A ten program ma za darmo jakieś 400 pytań to i tak zawsze coś, można sprawdzić czy jego idea pasuje. Poza tym dycha za zdany egz to nie tak wiele. Chociaż, jeżeli znasz kodeks drogowy, orientujesz się w kontrolkach deski rozdzielczej i temacie pierwszej pomicy to zdasz
teraz nie bawiłam się programem, tylko nauczyłam się kodeksu i dopiero rozwiazywalam testy w tym programie, polecam tą drogę
---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------
Cytat:
Napisane przez szuuu
Ale łupnęło :/ masakra, na chwile tylko sie odwróciłam po skarpetkę
Jak ja zdawałam egzamin na prawko to tych pytań było mało i wykułem sie ich na pamięć
A na egzamin praktyczny wystroiłam sie w biała koszule i spodnie w kant jak na jakaś rozmowę kwalifikacyjna i egzaminator to pochwalił 
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------
AAA nie doszło do niczego wczoraj  po winie brzuch mnie rozbolał [emoji38]
|
Też tak się ubrałam.na pierwszy egzamin i egzaminator zapytal czy do jazdy samochodem zawsze bede ubierac sie na galowo... to byl mega dupek.
|
|
|