Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zabieg laserowy na twarz przed wiosną
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-29, 12:28   #2
Pankakes
Przyczajenie

Dot.: Zabieg laserowy na twarz przed wiosną

Cytat:
Napisane przez Karinusia85 Pokaż wiadomość
Drogie Wiazystki

Mam nadzieje, że nikt mnie nie zabije, że założe całkowicie nowy wątek, ale potrzebuje dobrej rady.
Duzo sie mowi teraz o laserach i uznałam ze zrobie sobie zabieg jeszcze przed nadejściem wiosny. Ilosc sprzetu, nazw i marek jest olbrzymia wiec pytanie do Was, co wypróbowałyscie i co działa?
Potrzebuje troche rozjasnic buzie, usunac drobne zmarszczki i przebarwienia co polecacie?
Dużego rozeznania w temacie nie mam więc nie wiem czy uda mi się pomóc. Ja robiłam zabieg alma harmony - chyba nazywa sie pixel, bo lekarka mowiła ze to nawiązanie do tej siateczki na skórze. Zabieg nie był bolesny choć momentami czułam pieczenie (robiłam bez znieczulenia) początkowo jak po poparzeniu ale skóra już po dwóch dniach była ok. Jestem po kilku tygodniach, skora zeszła mi w dużej mierze ale to tak ma być. Generalnie bardzo na plus. Pamietaj ze takie zabiegi warto robic w serii bo jeden moze nie przyniesc oczekiwanych efektow - ja mam pakiet wiec jeszcze dwa zabiegi przede mna
Pankakes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując