Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-30, 21:03   #3622
aniser
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy :)

Cytat:
Napisane przez kosmita77 Pokaż wiadomość
nie ma za co i lecz paluszka
Dzieki,a paluszka lecze,na szczescie powoli przechodzi...poza tym mam juz wode brzozowa i to mi wynagradza bol kciuka

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Czytałam ze można wetrzec we wlosy mleczko/olej kokosowy lub oliwe z oliwek przed kąpiela w basenie, ale to opcja dla osob ktore myja poźniej glowe bo jesli nie to radze nie probowac

Kiedys to samo zrobilam bo nie moglam pozwolic zeby stówka spadła na podloge
Heeh,kazdy powod dobry
A olej kokosowy osobiscie polecam-wprawdzie na basenie nie stosowalam,ale i w domku,jako odzywka do wlosow sprawdza sie znakomicie

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Karla domyślam się że to nienajlepiej wygląda, ale tak sie składa że wyciągnęłam mojego tatę na wspólne chodzenie na basen więc nie będzie problemu- odrazu po basenie samochodem pojadę do domu i je wtedy na spokojnie umyję. Poza tym nie suszę włosów- NIGDY więc nawet po wyjściu z basenu nie zrobię wyjątku. Założe kaptur na głowę i prosto do auta. Ale dzięki za odpowiedz

A społem u mnie w miescie nie ma ale może bedąc u siostry zajdę i poszukam. Jeszcze raz dziękuję.
A masz moze w poblizu sklep BOMI?ja tam widzialam olej kokosowy za okolo 8,5zl. Mozna chyba tez zamowic na stornie ecospa ale nie jestem pewna jak to wychodzi cenowo...
A co do ochrony wlosow na basenie,to czytalam,ze mozna przed wejsciem do wody nalozyc na wlosy troche odzywki,najlepiej takiej bez splukiwania i tak plywac