2007-10-30, 21:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy :)
Cytat:
Napisane przez kosmita77
nie ma za co  i lecz paluszka  
|
Dzieki,a paluszka lecze,na szczescie powoli przechodzi...poza tym mam juz wode brzozowa i to mi wynagradza bol kciuka
Cytat:
Napisane przez karla_92
Czytałam ze można wetrzec we wlosy mleczko/olej kokosowy lub oliwe z oliwek przed kąpiela w basenie, ale to opcja dla osob ktore myja poźniej glowe bo jesli nie to radze nie probowac
Kiedys to samo zrobilam bo nie moglam pozwolic zeby stówka spadła na podloge 
|
Heeh,kazdy powod dobry 
A olej kokosowy osobiscie polecam-wprawdzie na basenie nie stosowalam,ale i w domku,jako odzywka do wlosow sprawdza sie znakomicie
Cytat:
Napisane przez atsenka
Karla domyślam się że to nienajlepiej wygląda, ale tak sie składa że wyciągnęłam mojego tatę na wspólne chodzenie na basen więc nie będzie problemu- odrazu po basenie samochodem pojadę do domu i je wtedy na spokojnie umyję. Poza tym nie suszę włosów- NIGDY więc nawet po wyjściu z basenu nie zrobię wyjątku. Założe kaptur na głowę i prosto do auta. Ale dzięki za odpowiedz
A społem u mnie w miescie nie ma  ale może bedąc u siostry zajdę i poszukam. Jeszcze raz dziękuję.
|
A masz moze w poblizu sklep BOMI?ja tam widzialam olej kokosowy za okolo 8,5zl. Mozna chyba tez zamowic na stornie ecospa ale nie jestem pewna jak to wychodzi cenowo...
A co do ochrony wlosow na basenie,to czytalam,ze mozna przed wejsciem do wody nalozyc na wlosy troche odzywki,najlepiej takiej bez splukiwania i tak plywac
|
|
|