Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie kwietniowe - część V :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-29, 14:53   #4095
kajaja
Zadomowienie

Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
Jednak 3. trymestr daje się we znaki. Dziś wracałam do domu i zaszłam po małe zakupy do delikatesów, niby nic jakieś mięsko, wloszczyzna serki dzemik i ledwo co doszlam z tym do domu... juz mialam ochotę zostawić siatkę... a były jeszcze takie piękne słoiki do przechowywania jakieś kaszy ryżu itp, i to w promo po 9 zł. Może nie wykupia i jeszcze jutro się przejde.

Zaszalam tez do sh i znalazłam kombinezonik za całe 8 zł na 50/56 będzie pana wszelki wypadek jakby się nasza drobinka topila w tym który mamy. ☺ później jakieś foto wrzucę teraz musze poleżeć.

Własnie przyszedł szlafrok z dolce sonno i za taka kasę to naprawdę jest ok ☺ i dotarł tez organizer z modenexu królis tulis i jest prześliczny.
oj ja też sie męcze strasznie i w sklepach mi duszno i gorąco dlatego jak nie musze to męża wysyłam na zakupy

Polinezyjka daj przepis na ciasteczka

ja ostatnio tez mam ''cofke"" ehh jutro jade do labo bo w czwartek wizyta
ja jakos mam przeczucie ze bede w swieta rodziła

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Napisane przez patryska0804 Pokaż wiadomość
Smarrita fajnie opisalas poród! Tak lajtowo takie rzeczy mogą mi mówić a nie tylko straszą. .
Kejka ja tak mam. . Wszystko mi się cofa. .
Patulinka nie strasz wrzodami. . Mój tato miał...
Lulka ooo i to mi się podoba!
Kabriela czekaj Ty będziesz na diecie to i Twój tz schudnie mój się z tego cieszy co do herbaty to ja za tydzień zaczynam ja pić (36 t). Wcześniej tez ze mnie bardziej leciało a teraz kropelka no i ja mam dalej małe cycki. .

Wydzielina
Ale miałam shiza. . Zrobiło mi się jakby mokro i siku no więc poszłam patrze później na papier a tam mocno gęsta galareta. . Ale bardzo mało jej (pół paznokcia) wiec stwierdziłam ze to nie może być czop. .
Martini ale jak to bez usg tak stwierdził? Dziwne trochę. Trzymam kciuki by było wszystko dobrze! Kurde ale mi narobilas smaku tymi goframi. .
Gosiaczek szkoda męża. . mój też ma problem ale z kolanem. . Kiedyś się bił i przeskoczylo mu kolano jakieś 5-6 lat temu (mocno się wtedy klocilismy) i od tamtej pory cały czas mu przeskakuje. . Jedyne co to zostaje mu operacja a tu się zaczyna problem bo min 3 miesiące by musiał się kurowac a jest kamerzysta wiec cały czas pracuje i nie ma kiedy zrobić tej operacji. .
A tak chciałabym z nim biegać. .
Słodycze
Jak którejś się chce to zapraszam do mnie wrócił tato z niemiec i mama nakupowala cała siate słodyczy wiec poszło na pół z siostra i mam 16 x mars 16x snickers 16x twix 5 op zelek czekolad nie brałam bo jeszcze mam z ostatniej dostawy
Patryska mi cycki tez kiepsko urosły ale to mozei lepiej bo nie będą ''obwisle"'

uwielbiam czekolady milka z niemiec to nie to samo co w Polsce
30.03.2016 Antek Fabian

Edytowane przez kajaja
Czas edycji: 2016-02-29 o 14:55
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora