Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Depilacja laserem. Depilacja laserowa. Ceny, problemy, opinie, gabinety - cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-02-29, 14:56   #3488
maloni
Raczkowanie

Dot.: Depilacja laserem. Depilacja laserowa. Ceny, problemy, opinie, gabinety - cz.2

Cytat:
Napisane przez paulinkka Pokaż wiadomość
Tez to czytalam, tylko ze wlasnie z tego co widze po forum, to malo kto jest zadowolony z efektow po duzej glowicy, w przeciwienstwie do malej.

Tak samo piszecie o bólu na bikini, a mnie nie bolalo praktycznie wcale (duza glowica). nie mam nawet sladu po zabiegu - mimo czarnych, grubych wlosow. Dlatego sie zastanawiam czy nie wyrzucilam kasy w bloto.
Hmm, to jest teoria, a jak jest z praktyką to ja nie wiem. Tak żeby być po bezpiecznej stronie po przeczytaniu tego forum wybrałam dla siebie gabinet, który używa małej głowicy, choć czy to zapewni mi większy sukces to nie mam pojęcia. Opinie o duecie czytałam tutaj różne - część osób było mniej zadowolonych z dużej głowicy, ale wiele było też zadowolonych z efektów. Podobnie dużo osób pisało, że jest mniej bolesna, ale kilka pisało też, że ich bolała bardziej. Ból jest w ogóle subiektywną sprawą.

Nie sądzę, że wyrzuciłaś kasę w błoto, bo jakiś efekt powinien być, nawet jeśli mniejszy niż po LS ET, ale jeśli się bardzo obawiasz, że te zabiegi nie będą dla Ciebie skuteczne to na kolejny zabieg wybierz może inną głowicę?

Kilka osób mogołby się poświęcić i zrobić sobie jedną nogę duetem a jedną zwykłym LS, poczekać rok i zdać nam na forum relację. Dopóki tak nie będzie to trzeba samemu na sobie sprawdzać .
maloni jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując