Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-29, 15:11   #1697
DomimaZet
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
DOMI- pies mnie rozbroil dobry jest hehe . Nasz przed Jaskiem ucieka jak do mamy jedziemy, bo mlody się za bardzo do niego chce przytulać
He he moja jest baaardzo tolerancyjna i dana zaczepia Olafa - dziwne to ale nie ukrywam ze podoba mi się jej zachowanie :-D

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Dzieci muszą mieć obiad. My niekoniecznie. Kiedyś jak nie miałam dzieci mi tak koleżanka dzieciata powiedziała i zrozumiałam ze tak jest jak Szymi się pojawił

Można próbować ale to dziecko rządzi

Ja za tlusta i bez stanika nie chodzę ale ladniutkie

Bo dzieci same decydują czego potrzebują a my możemy im tylko pomóc i ukierunkować

Te nam się ściągają jak każde teraz

Daj spokój. Jestem nieogarnieta w sprzątaniu :/

Jada - ketchup

Mój nie jada bo nie lubi. Wybredny. w przedszkolu je suchy ryż jak jest z sosem np.jogurtowym na słodko

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

A ja nie lubię czestych wizyt. Jestem samotnik

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Hanka - kupiłam polecane przez Ciebie winko Monte Santi ale wzięłam jakies oryginal (cokolwuek to znaczy) nie truskawkowe

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Zbieramy się na spacer i po starszego. Jak go z Julem odbieram to on zawsze chce brata pokazać kolegom. Może dzis nie. Odebrałam książki z arosa. Jeszcze nie rozpakowalam
Ty i tłusta.... eh Majka Majka ... zartownisia z Ciebie to na pewno :-D

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
My żyjemy jakby coś [emoji14]

U Nas dużo zmian się szykuje i już sama nie wiem w co ręce włożyć a najgorsze przed nami

Artur zaczyna sam dreptać Na razie były 3-4 małe kroczki do przodu ale tż już podniecony wizja wspólnych spacerów za rączkę. Jeszcze nie wie co nas czeka [emoji14]
Ogólnie jesteśmy zdrowi. Artek miał badanie nerki i w środę wizyta kontrolna, Niestety nie wszystko jest okej na 100 % ale mamy się póki co nie martwić. Eh...

Gratulacje dla tuptających samodzielnie
I zdrówka dla tych co chorzy
Myślałam o Tobie ostatnio ... mam nadzieje ze wszystko dobrze u Was. Trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze poukladalo zwłaszcza jeśli chodzi o nereczke Arturka :-*

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;56545203]No to tylko pozazdroscic,że się nie przejmujesz. Ją się przejmowała jak moje dziecko płakalo i i zasnąć nie moglo(nie chciało?) i nie wiedziałam czemu. Ale nieraz pisałas jaka jesteś zabiegana,zmęczona (?) itp,. Tak się mówi,że nie patrzeć na innych,ale człowiek zwierzę stadne ,do tego też by chciało być wypoczete i uszy zeby odpoczely od halasów i ręce od dziwgania przynajmniej ją nieraz bym chciała. do tego mi sie jednak wygodniej śpi bez dziecka wiercącego i placzacego co godzine,dwie obok. Więc chyba sobie pozwole na przejmowanie się zresztą na uwielbiam czytac o metodach innych,nieraz jakieś cudze poskutkują. On potrzebach,zachowaniach też,a że w gorsze dni się po przejmuje,to cóż,się wyzale i mi lepiej. Mam nadzieje, ze DOMIMIE też lepiej [/QUOTE]
:-*

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Dzięki za kciuki

A zmiany to
*moja praca w niedługim czasie
*musimy zmienić mieszkanie, najlepiej jak najszybciej
*hit z wczoraj [emoji14] chcemy połączyć roczek Arturka z naszym ślubem

Z wszystkim musimy się wyrobię do końca kwietnia

Dzięki
O ho ho. To zmian a zmian. Fajnie - oby wszystko się potoczyło po Waszej myśli :-*

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

NANCY - a czemu musicie się stąd wyprowadzić? :-(

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Co ty, pawel byl przez miesiac grzeczny powiem ci ze super miec grzeczne dziecko. Tylko jak dal mi nadzieje a teraz odwala to jeszcze gorzej

Wybaczam mu ta nocke. Wyszly dwojki gorne czyli mamy 6zabkow!

Wrocilismy z lidla ze spacerku i nadrabiam.
Eeee... no to zwracam honor. Czyli to tylko mój taki mało grzeczny- bez zmian... :-(

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Kamilove, Violka pytałyście co zamawiałam. Najbardziej czekam na to dla Szymcia Wybrałam wzór z Batmanem, i chyba dokupię do tego jeszcze spodnie bo są z idetyncznym wzorkiem.

http://pl.aliexpress.com/item/2015-N...538477898.html

http://pl.aliexpress.com/item/2015-f...469767556.html

Kamilove narazie najszybciej mi przyszła paczka w 12 dni Na niektóre już czekam ok 3 tygodnie, więc pewnie niedługo będą.
Super te czapki

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Filip też jak jest szczególnie u taty na rękach i idą to nie pominie żadnego kontaktu żeby zgasić czy zaświecić światło

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Ooo tak wyprowadzacz fajna sprawa
He he u mnie też "pstryk" na tapecie :-D

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Wyprowadzacza nie widzialam ale wiem ze jest taka lapa na sprezynie do bujania wozka
O to mi by się cis takiego przydało
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora