Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najlepsze PLOTKARY że nie do wiary część 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-29, 16:17   #92
Listopadowaa
Zakorzenienie

Dot.: Najlepsze PLOTKARY ze nie do wiary cześć, 3

Cytat:
Napisane przez Eluvtus Pokaż wiadomość
Jak będziesz już w Polsce, idź do rodzinnego i mu wszystko opowiedz. Powiem Ci szczerze, że tak długie bóle są bardzo niepokojące... Nic Ci po gardle nie spływa?
Czasami z rana jak się przebudzę łapie mnie kaszel taki mokry, ale myślę, że to przez katar. W dzień nie mam kataru tylko po nocy. Tak samo taki mokry kaszel. Ucho boli dalej tylko przy dotyku ale węzły chyba puchną. Głowa mnie bolli, myslałam, ze mam temperaturę ale wszystko normie. Zaraz sie nasmaruje amolem.
Jak za 3 tygodnie nie minie to PL na pewno pójdę z tym do lekarza.

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Cytat:
Napisane przez martullenka Pokaż wiadomość
Guten Morgen.

Niemiecki mo się udziela, szkoda, że dziś już musimy wracać. Moja chrzesnica wczoraj strasznie płakała, że już musimy jechać. Teraz jest w szkole. Podnoszenie ciężarów mamy zaliczone, sporo włosów mi nawyrywala. Ale miałam cuda na głowie.

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
Super, że wyjazd udany

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
Napisane przez mansikkaa Pokaż wiadomość
Macie przepis na farsz do tarty gdzie nie trzeba miksera? Same takie znajduje
Pisałyśmy wczesniej np. owoce zmieszaj ze skrobią i daj troche cukru. Możesz owoce zalać galaretką. Może tarte jabłka z cynamonem? Czekolada? Bita śmietana z owocami? Dużo pomysłów. Zależy na co masz ochotę

Ja zaraz chyba zrobie ciasto jogurtowe, tylko muszę zobaczyć ile jogurtu mi zostało.
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora