2016-02-29, 15:16
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zajączki kicają, Święta się zbliżają, - Ireny z nju trampkami, na wiosnę czekaj
Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26
Co sie stalo???
|
Cytat:
Napisane przez magnolia79
Hania, co sie stało?
|
Aaa, plany szlag trafił...
Mam tylko jeden dzień wolnego i chciałam załatwić kilka spraw. Pojechałam do rodziców, bo chyba z miesiąc już u nich nie byłam, potem miałam jechać do Urzędu Pracy, bo przysłali mi jakieś dziwne pismo. Oczywiście, wiecie, że nie lubię tego miejsca i już samo to, że musiałam tam jechać psuło mi humor. Niestety coś mi się popierniczyło z wycieraczkami w samochodzie i jak je włączę to przepalają mi bezpiecznik. Zaczęło padać, a mi wycieraczki stanęły pionowe i koniec, 12 bezpieczników zużyłam zanim wróciły do początkowej pozycji, ale nie mogłam tak jechać, bo nic nie widziałam. Oczywiście wkurzyłam się na swojego męża, bo pierwszy raz bezpiecznik strzelił mi ze 2 tygodnie temu, w ubiegłym tygodniu ponownie, jak wracałam z angielskiego i już wiedziałam, że jest jakieś zwarcie. Zadzwonił do naszego mechanika, miał się z nim umówić i zawieść mu auto, ale mu tak schodzi . Jakby to jemu się tak stało w samochodzie, to zaraz by pojechał, a że to moje to mu się nie śpieszy . Miałam jechać do TKMaxx, miałam jechać do H&M wymienić tą kurtkę, miałam jechać do sklepu narciarskiego wymienić Młodemu narty, do skończyło się na tym, że jechałam jak ten ciul powoli do domu za samochodem M, żeby samochodu byle gdzie nie zostawiać .
Na szczęście M słysząc przez telefon jakiego mam wqurwa, przyjechał i bez gadania zawiózł mnie do urzędu, potem do H&M, żeby kurtkę wymienić. A jego ciężko jest od pracy odciągnąć.
Ale wkurzona jestem, bo w cholerę czasu zmarnowałam, a nie załatwiłam wszystkiego co chciałam. No i dodatkowo wkurza mnie, że nie wiem co się porobiło z tymi cholernymi wycieraczkami .
|
|
|