Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-29, 16:26   #1080
201607040950
Konto usunięte

Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
dobrze wiedzieć. ja mówiłam o reszcie, w szczególności tej części z Zevowej fantazji.

bo po pierwsze w odpowiedzi dlaczego i czy chodzi o ip, nie uzyskałam odpowiedzi 'tak, to ta sama osoba co '...', ip się powtórzyło'. uzyskałam odpowiedź, że to xxx. i okej, o ile ban zrozumiem, to zamknięcie tematu - nie. trolle były, są i będą, dlaczego jednak blokować dyskusję na ciekawy temat?
różnie to tam wynika z kontekstu.

Z pierwszego postu wynika, że to troll.
Równie dobrze można zapytać dlaczego pozwalać się toczyć "ciekawej dyskusji"? Ludzie czytają tylko pierwszy post, max pierwszą stronę w dłuższych tematach. Mniej osób zobaczy pełne w sumie akceptacji i podekscytowania zdarzeniem wynurzenia trolla i mniejsza szansa, że jakiś gnojek uzna, że zrobienie czegoś takiego jest spoko, skoro "dziewczyna" opisywała to w ten sposób.
A skoro już to wywlekłaś to odnieś się i do kwestii tych punktów, które Ci rzekomo przyznaje T., bo tu inna 'moderatorka' z tego słynie.
Masz w profil -> ostrzeżenia wpisane, że ona Ci je przyznawała?

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2016-02-29 o 23:12 Powód: Ujawnienie treści PW w cytacie.
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując