Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13
Cytat:
Napisane przez DomimaZet
He he moja jest baaardzo tolerancyjna i dana zaczepia Olafa - dziwne to ale nie ukrywam ze podoba mi się jej zachowanie :-D
---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------
Ty i tłusta.... eh Majka Majka ... zartownisia z Ciebie to na pewno :-D
---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------
Myślałam o Tobie ostatnio ... mam nadzieje ze wszystko dobrze u Was. Trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze poukladalo zwłaszcza jeśli chodzi o nereczke Arturka :-*
---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------
:-*
---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------
O ho ho. To zmian a zmian. Fajnie - oby wszystko się potoczyło po Waszej myśli :-*
---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------
NANCY - a czemu musicie się stąd wyprowadzić? :-(
---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------
Eeee... no to zwracam honor. Czyli to tylko mój taki mało grzeczny- bez zmian... :-(
---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------
Super te czapki 
---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------
He he u mnie też "pstryk" na tapecie :-D
---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------
O to mi by się cis takiego przydało 
|
Oj. Przestalam
kp i żre jak świnia, tak też się czuję i wygladam :/
Cytat:
Napisane przez cashmere
Tak, narazie wszystko ok  placisz przez przelewy24, szybko latwo, bezpiecznie i wygodnie
Dzięki  Ja wzielam komin i czape jakby co 
|
O nie :P