Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-29, 15:45   #4545
Rotkohl
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXII

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość

od soboty piszę że black opium edt zamówiłam

z kodem i kuponem 25 zeta wyszła cudowna cenka

żadne perfumy w perfumeriach netowych nie wyjdą cenowo tak jak w S chyba ze nowe nowości jak poison girl lub całkowite wyprzedaże jak teraz angel i alien 15 czy cukrowy za 150 ( w eglamour też był teraz za 150, jako nowość płaciłam 250)

lecę do lasu pobiegać, bo się ciemno zaraz zrobi

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

ooo i szanele, bo polityka firmy nie pozwala na obniżki i promocje
oj ja w weekend nie byłam na bieżąco

to bo myślałam, że sobie jakieś perfumy za karty kliknę , ale jak sie nic nie opłaca to nie będę kombinować

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Pokaż wiadomość
Szanele
mój plebejski nos szanele lubi, ale nie jest nimi oczarowany

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Mi też się zdarza dość często złapać perełkę za niewielkie pieniądze i każdy się dziwi jak to robię, a tu jest dokładnie jak piszesz, raz się uda a raz nie
A na stronie Zary złapałam niedawno jedwabną sukienkę, długa do ziemi za 29,90 z 399 zł
pokaż jaka

Cytat:
Napisane przez Aabelia Pokaż wiadomość
Mnie się podobają

Co się stało?
napisałam o 2 zamówieniach, po czym zapytałam czy nie będą mi robić problemu ze zwrotem jak w jednym zamówieniu brakuje mi próbki i tu w nawiasie podałam nr zamówienia jednego z tych dwóch poprzednich, którego to akurat dotyczyło, a oni to potraktowali jako 3 zamówienia. Napisali "w związku z zamowieniami " podali 3 numery w tym 2 razy jeden i ten sam i dostałam 60 zł
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora