2016-02-29, 15:57
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13
Cytat:
Napisane przez Majka232
Dzieci muszą mieć obiad. My niekoniecznie. Kiedyś jak nie miałam dzieci mi tak koleżanka dzieciata powiedziała i zrozumiałam ze tak jest jak Szymi się pojawił
Można próbować ale to dziecko rządzi
Ja za tlusta i bez stanika nie chodzę ale ladniutkie
Bo dzieci same decydują czego potrzebują a my możemy im tylko pomóc i ukierunkować
Te nam się ściągają jak każde teraz
Daj spokój. Jestem nieogarnieta w sprzątaniu :/
Jada - ketchup
Mój nie jada bo nie lubi. Wybredny. w przedszkolu je suchy ryż jak jest z sosem np.jogurtowym na słodko
---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------
A ja nie lubię czestych wizyt. Jestem samotnik 
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------
Hanka - kupiłam polecane przez Ciebie winko Monte Santi ale wzięłam jakies oryginal (cokolwuek to znaczy) nie truskawkowe
---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------
Zbieramy się na spacer i po starszego. Jak go z Julem odbieram to on zawsze chce brata pokazać kolegom. Może dzis nie. Odebrałam książki z arosa. Jeszcze nie rozpakowalam
|
Ty i tłusta, ha!
A stanik może być tylko z odpinanymi ramiączkami albo takimi cieńszymi 
Cytat:
Napisane przez madzixx88
Hej hej!
Przepraszam, ze sie nie odniosę do wypowiedzi ale w biegu Was podczytuje  gratuluje wszystkim dzieciaczkom nowych umiejętności, zdolniachy nasze 
Ja dzis na miescie załatwiam sprawy a maz w domu przejął obowiązki, teraz pisał smsa, ze ida na spacer  u nas wczoraj piekna wiosna, slonce, śpiew ptaków a rano za oknem zima ale juz jesien hehe
Moja córa nauczyła sie gasić mi swiatlo jak jestem w łazience :P łobuz mały
|
hehe jak macie tak nisko to się nie dziwię 
Cytat:
Napisane przez nancy822
Cześć Dziewczyny!
My żyjemy jakby coś :p
U Nas dużo zmian się szykuje i już sama nie wiem w co ręce włożyć a najgorsze przed nami
Artur zaczyna sam dreptać  Na razie były 3-4 małe kroczki do przodu ale tż już podniecony wizja wspólnych spacerów za rączkę. Jeszcze nie wie co nas czeka :p
Ogólnie jesteśmy zdrowi. Artek miał badanie nerki i w środę wizyta kontrolna, Niestety nie wszystko jest okej na 100 % ale mamy się póki co nie martwić. Eh...
Gratulacje dla tuptających samodzielnie
I zdrówka dla tych co chorzy 
|
trzymam kciuki za zdrówko synka 
Cytat:
Napisane przez cashmere
|
bardzo fajne ja mam jeszcze kilka rzeczy na liście ale poczekam czy mi ta pierwsza przesyłka dojdzie 
Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100
Filip też jak jest szczególnie u taty na rękach i idą to nie pominie żadnego kontaktu żeby zgasić czy zaświecić światło  
---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------
Ooo tak wyprowadzacz fajna sprawa 
|
hehe u nas to samo z tymi wyłącznikami i też u taty na rękach 
---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------
Kana, Black oczywiście gratki ząbków 
|
|
|