Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część II.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-29, 15:58   #2651
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część II.

Cytat:
Napisane przez scoiatael86 Pokaż wiadomość
Ja z całego serca polecam imbir wg tego przepisu: http://klaudynahebda.pl/imbir-przeziebienie/
Najlepszy! No i witamina C jakaś dobra.

Słuchajcie, muszę się pochwalić, właśnie wróciłam z wizyty i.... krwiaczek się wchłonął!!!! Mogę zacząć normalnie funkcjonować
super, że taka poprawa u Ciebie.. a widziałaś Maluszka?

Cytat:
Napisane przez Origa Pokaż wiadomość
Ja wpadam tylko na chwilkę się przywitać. W pt po południu mnie zupełnie rozłożyło i przeleżalam cały weekend, zresztą dziś nie jest dużo lepiej, a do lekarza udało mi się dopiero na jutro w południe zapisać
Od piątku zażywam paracetamol, rutinoscorbin, prenalen gardło, a od wczoraj dołożyłam sobie jeszcze syrop z cebuli i chyba nawet widzę jakieś postępy, ale dawno już tak źle się nie czułam
Uciekam więc z powrotem pod swoją kołderkę życząc Wam dużo zdrowia z paskudnego dziś i deszczowego Krakowa
zdrówka Origa, strasznie współczuję złego samopoczucia..

Cytat:
Napisane przez agnszp Pokaż wiadomość
Pogoda jest tak beznadziejna, ze wszyscy po kolei tylko kichają i kaszlą, az strach isc so pracy
Dziewczyny....kiedy zaczynać kompletować wyprawkę dla dzidzi? Czy 15 tyd to za wczesnie jeszcze?
a co masz na myśli mówiąć wyprawka? ja kupuję pojedyncze rzeczy typu ubranka, pieluszki muślinowe, otulacze, dużo ogląsam zapisuję, obserwuje.. większych rzeczy typu fotelik, łóżeczko, produkty do pielęgnacji narazie nie kupuję, ale robię rekonesans w całej reszcie.. lubię być przygotowana i mieć zaplanowane co i jak.. teraz mam czas to korzystam..poza tym lubię dobre jakościowo produkty, więc wszytskiego w dwa miesiące nie kupię, bo często ceny takich rzeczy są wyższe, wolę rozłożyć na dłuższy czas.. a poza tym - na co mam czekać?

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
cześć

Pierniczku jak się czujesz w cudownym 16 tygodniu? samopoczucie lepsze?
hej.. a powiem Ci, że czuję się wyjątkowo dobrze.. poza bólem pleców, który jest masakrytyczny czasami no i trudności ze snem, budzeniem się w nocy ... to naprawdę jest dużo lepiej..aż się zastanawiam czy napewno jestem w ciąży a u Ciebie jak sampoczucie?
Piernik Torunski jest offline Zgłoś do moderatora