Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-29, 17:11   #881
smerffie
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII

Cytat:
Napisane przez mangosteen Pokaż wiadomość
Zmartwiłaś mnie opiniami o Primavice, już od jakiegoś czasu czaiłam się na ich masła orzechowe
Polecacie jakieś inne, lepsze źródło zakupu masła migdałowego, nerkowcowego, pistacjowego?

Kurcze, w środę mi wybitnie nie pasuje, więc na promocję się nie załapię.

Ok, piję tą Yogi Tea Detox with Lemon.
Zapach - ziołowy, pierwsze skojarzenie: napar z rumianku.
Smak - na pierwszy plan wysuwa się smak ewidentnie ziołowy, jak rozumiem mniszek lekarski. A potem długo nic.:/ Na podstawie nazwy liczyłam jednak na smak cytrynowy, a zarówno skórki cytrynowej, jak i trawy cytrynowej za bardzo nie wyczuwam.
Więc raczej rozczarowanie. Nie jest zła, ale jednak liczyłam na mieszankę smakową, za bardzo wybija się jeden smak, który jak dla mnie szału nie robi. Będę do niej dorzucać plasterek cytryny lub kawałek imbiru, a kolejnego opakowania nie kupię.

Następnym razem chyba kupię tą Woman's Energy, jak teraz poczytałam skład, to powinna bardziej mi posmakować.

ja lubię tez firmy Nutvit, dostępne na allegro

Cytat:
Napisane przez kaludia91 Pokaż wiadomość

Mam te ksiazke, sluze skrinami wieczorem
Mama mi dala do przeczytania. Wyobrazcie sobie miec stwardnienie rozsiane i mame, która wierzy w takie ukryte terapie. Wyczuwam dramaty jak mi sie pogorszy za pare lat.
to poproszę screeny

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora