Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niszowce czy popularne z wysokiej półki?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-30, 22:10   #1
ropuszka
Zakorzenienie

Niszowce czy popularne z wysokiej półki?

Mamy całą masę różnych zapachów na naszym rynku. Praktycznie wszędzie można kupić luksusowe i znane wszystkim Diory, Gucci i inne Escady I jeżeli kogoś stać na markowe drogie perfumy, to chyba najczęściej sięga po te, które stoją na sephorowych/duglasowych półkach w olbrzymiej ilości i są "znane", no bo "kto nie zna Armaniego?!". Testuję wciąż rozmaite perfumy, z dużą częstotliwością, jestem wręcz nienasycona nimi i tym poznawaniem coraz to nowszysch dzieł
Ciekawa jestem, które zapachy najczęściej Wy wybieracie: popularne czy niszowce? Ktore uważacie za ciekawsze, ladniejsze, bardziej oryginalne i jakie są wg Was między nimi różnice.
Moje koleżanki jeśli kupują już coś drogiego chcą żeby to było znane. A ja, choć lubię niszowce, często doznaję rozczarowania. Ale zawsze testuję, jeśli mam taką możliwość. Co myślicie o markach takich jak np. L'occitane? Czy niszowe, naturalne oznacza nietrwałe, ale wysokiej jakości?
ropuszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując