Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)
Cytat:
Napisane przez gosiaczek071
A moj wlasnie jutro ka rowno rok jak ćwiczy...i taki strzał z ta przepuklina. Dola załapał...to było jego takie jedyne oderwanie soe od problemów  kiedyś trenował koszykówkę, mieli drużyne i wogole w lidze grali i doznał kontuzji. Długo nic nie robił sportowo, aż nie wkręcił soe w cwiczenia i teraz takie cos  tak mi go szkoda...aż sie rano poryczalam 
|
basen na razie mu zostaje a to też fajny sport i fajnie kształtuje sylwetke
Cytat:
Napisane przez kropcia007
Danika ja miałam kręcone zanim keratyny nie zaczęłam sobie robić i u mnie migdałowy z vatiki w przezroczystej butelce działał najlepiej a przetestowałam całe mnóstwo. Kokos sprawiał ze były suche i porowate. Polecam Ci tez ugniatanie po umyciu w ręcznik z mikrofibry lub t-shirt. Po myciu czekałam tylko palcami i ugniatałam. Czasem myłam odżywka zamiast szamponem ( najlepiej sprawdził sie balsam mrs Potters z kerfa z aloesem) myjesz jakbyś myła szamponem tyle ze odżywka są piękne nawilżone i błyszczące [emoji6]
Olej najlepiej na mnie działał jak należałam do miski cieplej wody około litr i trochę oleju ivw tym naliczyłam włosy i trzymałam kilka godzin a potem mycie.
|
tak tak to wszystko znam i robię
niestety mycie odżywką wchodzi w grę rzadko bo mam łojotokowe zapalenie skóry i muszę używać szamponu przynajmniej co jakiś czas 
Cytat:
Napisane przez Martinixxx
Alina z Alina Rose blog też ma kręcone i napisała wiele postów na temat olejowania kręconych włosów. Anwen to tez kopalnia wiedzy dla włosomaniaczek 
|
dzieki poczytam
Cytat:
Napisane przez patryska0804
Dziewczyny niedługo na Aliexpress będzie sobie można kupić większe cycki  po tym co oni wymyślają to tak może być 
|
haha niewykluczone, ze już można
|