Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie kwietniowe - część V :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-29, 16:18   #4113
danika
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość

A moj wlasnie jutro ka rowno rok jak ćwiczy...i taki strzał z ta przepuklina. Dola załapał...to było jego takie jedyne oderwanie soe od problemów kiedyś trenował koszykówkę, mieli drużyne i wogole w lidze grali i doznał kontuzji. Długo nic nie robił sportowo, aż nie wkręcił soe w cwiczenia i teraz takie cos tak mi go szkoda...aż sie rano poryczalam
basen na razie mu zostaje a to też fajny sport i fajnie kształtuje sylwetke

Cytat:
Napisane przez kropcia007 Pokaż wiadomość
Danika ja miałam kręcone zanim keratyny nie zaczęłam sobie robić i u mnie migdałowy z vatiki w przezroczystej butelce działał najlepiej a przetestowałam całe mnóstwo. Kokos sprawiał ze były suche i porowate. Polecam Ci tez ugniatanie po umyciu w ręcznik z mikrofibry lub t-shirt. Po myciu czekałam tylko palcami i ugniatałam. Czasem myłam odżywka zamiast szamponem ( najlepiej sprawdził sie balsam mrs Potters z kerfa z aloesem) myjesz jakbyś myła szamponem tyle ze odżywka są piękne nawilżone i błyszczące [emoji6]
Olej najlepiej na mnie działał jak należałam do miski cieplej wody około litr i trochę oleju ivw tym naliczyłam włosy i trzymałam kilka godzin a potem mycie.
tak tak to wszystko znam i robię
niestety mycie odżywką wchodzi w grę rzadko bo mam łojotokowe zapalenie skóry i muszę używać szamponu przynajmniej co jakiś czas

Cytat:
Napisane przez Martinixxx Pokaż wiadomość
Alina z Alina Rose blog też ma kręcone i napisała wiele postów na temat olejowania kręconych włosów. Anwen to tez kopalnia wiedzy dla włosomaniaczek
dzieki poczytam

Cytat:
Napisane przez patryska0804 Pokaż wiadomość
Dziewczyny niedługo na Aliexpress będzie sobie można kupić większe cycki po tym co oni wymyślają to tak może być
haha niewykluczone, ze już można
danika jest offline Zgłoś do moderatora