2007-10-30, 22:29
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Preferencje nie tylko kolorystyczne do celow roznych
Stan rodzinny(dzieci i TŻ):
toćdziecko i TŻ to to samo = majne słit Kubuś (żyby nie było -chłopak)
Ulubiony kolor(max.3):
oki zacznę wymienianie...brąz, beż, biel, czerń, czerwień, róż, pomarańcz, ostatnio popiele i fiolety (ale takie śliwkowe bardziej) i granat tyż nawet
Nielubiany kolor(max.3):
typowy niebieski (bleaaaah)
Ulubione zwierzę:
pieski i kotki (TŻ mówi, że jestem jak ta kreskówkowa Elwirka -kojarzycie??? ...obecnie nie mam żadnego pupila, ale pomieszkiwał u mnie piesek, papużki, dwa chomiczki, rybki, były nawet hodowlane karaczany a na działce kilka kotków i każdy był Felicją )
Ulubiony film:
"Leon Zawodowiec", "Pretty Womany", "Dirty Dancingi", "Top Guny" i serial "Alternatywy 4" oraz "Stawka większa niż życie" 
Ulubiona książka:
książki są do bani...mam nadto wybujałą wyobraźnię bez nich
Biżuteria-tak-nie -jaka:
koniecznie!!!, branzolety/tki, kolczyki albo duże wisząco-bimbające albo maciupkie cyrkonie, sznury pereł, długie wisiory...pierścionki ostatnio mi jakos przeszły ...rodzaj kruszcu nie gra roli -diamenty, szmaragdy )
Hobby:
jak widać na wizażu oraz plucie na mikrofon w Fidelisie a także sprawianie przyjemności mojemu TŻetowi (ale powiedziałam tera )
Zawód-Praca-Szkoła:
mogę robić wszystko (jak każdy politolog ), dorabiam w punkcie pakowania prezentów i czasem jako animator, studiuję na ostatnim roku Nauk Politycznych
Urodziny:
najpiękniejszy dzień w roku 1 września
Imieniny:
oj dziewczynki już niedługo 25 listopada
|
|
|