Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-29, 16:48   #4564
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXII

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
O kurczę, mega fajnie wygląda. Tylko że niedostępny kolor oczywiście

Tak z innej beczki chciałam się zapytać. Malujesz się sama do ślubu (w końcu masz w kufrze business class ) czy decydujesz się na makijażystkę?

Ja do niedawna chciałam żeby ktoś mnie pomalował. Ale nie mogę znaleźć kogoś super hiper zaj...bistego

A taki tam z miesięcznika dla kobiet

Miałam dostać 3 kosmetyki, które wygrają w ich rankingu najlepszych kosmetyków roku. Zajarałam się na jakiegoś Diora czy Szanela, perfumy, kolorówkę a przyszła mi sama pielęgnacja do twarzy anti-age

Od razu pomyślałam sobie o ostatniej rozmowie i obsmarowywaniu S. Że najsmakowitsze kąski tajemniczo rozpływają się wśród znajomych pracownic oraz samych pracownic.
Tam pewnie redaktorki czapnęły co lepsze

Ale za chociaż serum z witaminą C się fajnie zapowiada

Poprawiłaś mi humor
Kocham witaminę C więc chociaż to zużyję z przyjemnością. Choć jeden drogi kosmetyk Cena w D. poraża

Opowiedz mi co Ci robi to serum

A ja jeszcze słóweczko w kwestii S
Pewnie jestem naiwniakiem, ale od razu pomyślałam, że ta "lista" to osoby, w przypadku których S. nawaliła więc na przyszłość będą się pilnować i starać dobrze kompletować zamówienia
Zapisałam się do makijażystki, choć wpadło mi do głowy, że się zmaluję sama, ale mogę się trochę zestresować, więc nie będę ryzykować Ale kosmetyki dam jej moje
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora