Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-29, 16:48   #4565
dor6
Wtajemniczenie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXII

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
Witam się i lece nadrabiać, widzę że nastroje typowo poniedziałkowe

Tomama u mnie też rutyny nie ma, czasęm tęsknie do tego

podłych sąsiadów współczuję, pamiętam jeszcze jak sąsiedztwo potrafi psuć przyjemność zwykłego życia

dziś kolejny dzień migreny, boli mnie kostka, że chodzić nie mogę i na dodatek jeszcze Bojo wybrał się na tamten świat .. staruszek był ale taki fajny rybek
szkoda rybonka

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
no niech mi S wysyła perfjumy, nooo
w trakcie przygotowania som, a ja niecierpliwa, nie mam się czym psikać

[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5652736 3]Leo w końcu dostał Oscara [/QUOTE]

Powinien był już dostać za"Co gryzie Giberta..."

[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5652726 3]Nie tyle media, co inni kredytobiorcy. Tak szczerych jak Ty jest niezbyt wielu. Wielu jęczy, bo cynicznie udają, że nie wiedzieli, że raty będą tak niestabilne i że nie zdają sobie sprawy, że przez parę ładnych lat zyskiwali płacąc mniejsze raty niż np. kredytobiorcy płacących w złotówkach. Myśleli że pojęczą, popłaczą i dobry wujaszek Jaruś razem z Andrzejkiem uratują tyłki. Za pieniądze podatników.
Ale chyba niestety nic z tego nie będzie.[/QUOTE]

Mogę tylko przytaknąć. Nic dodać, nic ująć.

Oczywiście nadrabiam. Jak Never lubię być na bieżąco.