Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-29, 17:58   #889
RudeOne
Użyszkodniczka

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość

to trochę nieostrożnie chwalić się taką mamoną na forum - wcale nie jesteś taka anonimowa, RudeOne.
Podzielę się, styknie dla każdego

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Tak, to dokładnie miałam na myśli! Chińczycy nie chorujà i nie umierajà (dlatego jest ich tylu na świecie).
3>

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Gabon, gratulacje - sukcesy hejerskich youtuberek zawsze cieszą

Niby taki paskudny, deszczowy poniedziałek, ale jednak całkiem spoko - lekarz zezwolił mi (oby nie tymczasowo) na powrót do normalnej diety (w tym rozsądnie słodyczy ), a Hean dał mi wyróżnienie w konkursie makijażowym i coś tam mi mają wysłać. Nie mam jednak wątpliwości co cieszy bardziej - możliwość wtrajania czekolady! [COLOR=Silver]
Przyłączam się do gratulacji Gabi! I dla Ciebie Salix Jakby mi ktoś czekolady zabronił... także nie dziwię się, że się mega cieszysz

Cytat:
Napisane przez RedDevil91 Pokaż wiadomość
Pierwszy raz piszę tutaj na forum,właściwie po to kilka minut temu założyłam tu konto. Podczytuje Was od kilku tygodni,czyli dokładnie tyle czasu oglądam filmiki urodowe prosto z naszego jakże uroczego kraju. Mam nadzieję,że będę mogła dołączyć się do dyskusji i mnie nie zjecie bo jest się czego bać. Pozdrawiam
eeee nie takie strażne wizażystki jak nas malują