2016-02-29, 17:58
|
|
|
Użyszkodniczka
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi
to trochę nieostrożnie chwalić się taką mamoną na forum - wcale nie jesteś taka anonimowa, RudeOne. 
|
Podzielę się, styknie dla każdego 
Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs
Tak, to dokładnie miałam na myśli! Chińczycy nie chorujà i nie umierajà (dlatego jest ich tylu na świecie).
|
3>
Cytat:
Napisane przez SALIX
Gabon, gratulacje - sukcesy hejerskich youtuberek zawsze cieszą
Niby taki paskudny, deszczowy poniedziałek, ale jednak całkiem spoko - lekarz zezwolił mi (oby nie tymczasowo) na powrót do normalnej diety (w tym rozsądnie słodyczy ), a Hean dał mi wyróżnienie w konkursie makijażowym i coś tam mi mają wysłać. Nie mam jednak wątpliwości co cieszy bardziej - możliwość wtrajania czekolady!  [COLOR=Silver]
|
Przyłączam się do gratulacji Gabi! I dla Ciebie Salix Jakby mi ktoś czekolady zabronił... także nie dziwię się, że się mega cieszysz 
Cytat:
Napisane przez RedDevil91
Pierwszy raz piszę tutaj na forum,właściwie po to kilka minut temu założyłam tu konto. Podczytuje Was od kilku tygodni,czyli dokładnie tyle czasu oglądam filmiki urodowe prosto z naszego jakże uroczego kraju. Mam nadzieję,że będę mogła dołączyć się do dyskusji i mnie nie zjecie bo jest się czego bać. Pozdrawiam 
|
eeee nie takie strażne wizażystki jak nas malują
|